Venus, planeta iubirii şi a beneficiilor, intră în zodia Fecioarei. Cum influenţează zodiile

De pe data de 10 iulie 2018, planeta Venus va părăsi semnul Leu, unde se află de la începutul lui iunie, și va intra în zodia Fecioară pentru următoarea lună. Aspectul vine cu schimbări benefice și oportunități pentru toate zodiile, în funcție de sectorul astrologic pe care-l tranzitează!  

12 iul. 2018, 16:14
Venus, planeta iubirii şi a beneficiilor, intră în zodia Fecioarei. Cum influenţează zodiile

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se vor bucura de tranzitul planetei Venus în sectorul profesional și al sănătății. Astfel, nativii vor avea parte de oportunități la locul de muncă, își vor organiza impecabil sarcinile, vor avea spor în rezolvarea acestora și vor primi sprijinul colegilor. Nativii Berbec care s-au confruntat până acum cu probleme de sănătate vor simți o îmbunătățire a stării generale și vor avea mai multă energie.

Taur

Venus, întocmai guvernatorul zodiei Taur, va tranzita sectorul sentimental, iar nativii singuri vor deschiși către aventură, în timp ce nativii Taur care se află într-o relație vor avea parte de armonie în cuplu și înțelegere din partea partenerului. Pe de altă parte, cei născuți în zodia Taur vor fi orientați către activități recreative, vor petrece mai mult timp cu copiii, acolo unde este cazul, și este foarte probabil să plece într-o vacanță binemeritată.

Gemeni

Tranzitul planetei Venus prin semnul Fecioară activează sectorul familiei și le aduce celor născuți în zodia Gemeni armonie și înțelegere cu membrii familiei, iar relațiile tensionate pe care le-au avut până acum cu rudele se vor liniști. De asemenea, nativii pot avea parte de ocazii care să le favorizeze o renovare a locuinței, o mutare temporară sau chiar schimbare de domiciliu. Timp de o lună, Gemenii se vor preocupa de activitățile gospodărești.

Rac

Tranzitul planetei Venus prin semnul Fecioară activează sectorul comunicării, iar cei născuți în zodia Rac, cu precădere care-și desfășoară activitatea în acest sens, vor avea ocazia să se facă remarcați în public, pot susține discursuri de succes și se pot bucura de aprecieri în masă. De asemenea, nativii Rac care susțin examene orale le vor trece cu brio, iar cei care studiază vor capta mult mai bine informația. Pe de altă parte, vor avea ocazia să aibă surprize plăcute în timpul unei deplasări, călătorii.

Leu

Tranzitul planetei Venus prin semnul Fecioară activează sectorul banilor câștigați din muncă proprie, iar cei născuți în zodia Leu vor avea parte de o îmbunătățire considerabilă a situației financiare. Posibil ca unii nativi să primească un bonus la locul de muncă, o primă sau să li se propună un nou proiect, o nouă colaborare care să le rotunjească veniturile.

Mai multe detalii pe Unica.ro