Venus retrogad în Scorpion aduce despărţiri: află cum te influenţează planeta în funcţie de zodie

Începând cu data de 5 octombrie, planetă Venus va intră în mers aparent retrograd, tranzitand mai întâi zodia Scorpion, urmând că de la 1 noiembrie să reintre în Balanţa. Acum se rup relaţii complicate, relaţii în care am stagnat sau ne-am blocăm, în loc să ne urmăm drumul evolutiv. Sunt vizate toate relaţiile începute în ultimii 12 ani, dar şi cele recente, cu debutul în ultimele 12 luni.

26 sept. 2018, 16:46
Venus retrogad în Scorpion aduce despărţiri: află cum te influenţează planeta în funcţie de zodie

Perioada retrogradarii dureaza 40 de zile si se anunta extrem de interesanta, mai ales pentru cei care au secrete in plan amoros. Tot ce s-a legat in ultimul an, pe plan afectiv, si a fost tinut in umbra, acum iese la suprafata. Vom sti pe cine sa tinem alaturi de noi si de cine sa ne rupem. Totodata, in viata noastra, pot reveni persoane din trecut.

Berbec
Venus retrograd prin Scorpion ii predispune pe Berbeci la infidelitati. Acestia pot simti un un surplus de energie, care ii poate determina sa se manifeste intr-un mod egoist, dur, chiar violent fata de cei din jur, din dorinta de a se detasa de anumite obligatii afective. Pe de alta parte, apare sansa de a recupa o datorie mai veche.

Taur
Pentru zodia Taurului, Venus retrograd in Scorpion poate aduce certuri in cuplu din cauza banilor, amenintari cu despartirea, secrete iesite la suprafata, dar si o iubire pasionala, sosita pe neasteptate. Taurii care au nevoie sa-si puna ordine in viata sentimentala sunt favorizati. Unii nativi pot decide sa ramana intr-o relatie paralela, inceputa in ultima luna, si in care se simt cu adevarat apreciati.

Gemeni
E timpul pentru Gemeni sa se gandeasca mai mult la sanatatea lor. Stilul de viata dezechilibrat, lipsa somnului si munca in acces le fac numai probleme. Unii vor fi nevoiti sa adopte regim sau chiar un tratament in a doua jumatate a lunii octombrie. Din noiembrie insa, Gemenii se vor focusa mai mult pe partener, copii si creativitate, realizand cat sunt de norocosi si cautand sa petreaca cat mai mult timp alaturi de cei dragi.

Rac
Venus retrograd in Scorpion ii fac pe Raci sa-si doreasca sa-si exprime sentimentele, dragostea si romantismul fata de cineva cu totul special. In relatii cu copiii, Racii pot descoperi tot felul de lucruri ascunse, poate chiar un viciu manifestat la varsta adolescentei si se vor vedea nevoici sa ia masuri drastice. In noiembrie, se poate ivi sansa de a rezolva unele chestiuni de familie, amanate de ceva timp.

Leu
Apar conflicte cu cei dragi, certuri plecate fie de la o mostenire, fie de la asumarea responsabilitatilor sau de la respectarea unor principii morale. Leii care sunt dispusi sa-si reevalueze anumite legaturi de rudenie vor avea sansa sa se impace cu cineva din trecut. Daca ai ganduri mari in privinta partenerului, nu te grabi sa-l prezinti familiei, pur si simplu nu este inca momentul prielnic din punct de vedere astral.

Citeşte mai mult pe ele.ro