Venus retrograd in Capricorn 2021. Karma readuce fantome din trecut pe ordinea de zi

Capricornul tanjeste dupa o poveste de succes si intra in actiune cand Venus intra in miscare retrogradă.

16 dec. 2021, 13:28
Venus retrograd in Capricorn 2021. Karma readuce fantome din trecut pe ordinea de zi

Venus retrograd in Capricorn 2021. 

Din 19 decembrie 2021 vom avea Venus retrograd in Capricorn, pana in 29 ianuarie 2022. Fostii si ideile proaste te bantuie de-a dreptul. Venus aluneca prin zodiac ca o printesa Disney clasica. Isi aduce la lumina toate calitatile si asteapta sa fie descoperita, adorata si imbratisata. Venus este planeta iubirii, dar, totodata, este si planeta frumusetii si a tuturor promisiunilor sale: aclamatia publicului, ambientul luxuriant si perfectiunea intruchipata. Cand retrogradeaza, insa, toate promisiunile, toate fanteziile, toate recompensele se prabusesc.

Dar sa nu luam totul prea dramatic si sa tinem cont ca exista si antitod. Iata un ghid de supravietuire pentru Venus retrograde in Capricorn 2021.

Planete retrograde 2022, calendarul complet. Află cum îţi influenţează viaţa Mercur retrograd anul viitor

Venus retrogradeaza in semnul cel mai preocupat de succes din tot zodiacal. Capricornul este un semn al staruintei, al lupte si, in cele din urma, al reusitei. Termenii sai nu sunt vagi, metaforici sau emotionali. Capricornul tanjeste sa domine lumea. Cand Venus trece din Sagetator in Capricorn, frumusetea, beatitudinea, romantismul sunt inlocuite cu bani, conacul cu piscine sau biroul.

Capricornul vrea puterea, tronul domniei. Venus in Capricorn este despre detinerea puterii prin intruchiparea arhetipului divei razboinice. La un moment dat, Cenusareasa, Jasmine, Ariel, Alba ca Zapada, Frumoasa adormita vor conduce regatul si vor stapani castelul.

Horoscopul bilanţurilor 2021. Zodiile care vor lua cele mai bune decizii până pe 2 ianuarie 2022
Venus retrograd in Capricorn 2021 – Cariera si succes
Capricornul tanjeste dupa o poveste de succes si intra in actiune cand Venus intra in miscare retrogradă. Acest eveniment te oblige sa te confrunti cu standardele false pe care le-ai folosit. La ce ai lucrat pana acum? Renunta la lucrurile de fatada care iti pot aduce deziluzii. Rescrie-ti notiunea de succes. Dupa criza de sanatate si criza economica la nivel mondial, Venus retrograd vine sa-ti arate ca unele lucruri nu sunt decat iluzii si ar trebui sa renunti la ele.

Cand Venus va reveni in miscare directa in Capricorn, succesul ar trebui sa fie aproape. Dar, pentru asta, trebuie sa fii aliniat cu visurile, idealurile si dorintele tale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.