Venus şi Soarele se întâlnesc pe 22 octombrie 2022. 3 zodii au noroc la dragoste şi la bani!

Venus și Soarele din Balanță ar putea face pe toată lumea să simtă că dragostea este în aer și că frumusețea abundă.

20 oct. 2022, 14:01
Venus şi Soarele se întâlnesc pe 22 octombrie 2022. 3 zodii au noroc la dragoste şi la bani!

Urmează cea mai norocoasă aliniere din această lună a lui Venus și Soarele în Balanță, un semn care pune preț în special pe estetică. Unirea cosmică a celor două forțe cerești în semnul Balanței ne va ridica capacitatea de a recunoaște, aplauda și conecta atât cu frumusețea, cât și cu plăcerea. Și trei semne zodiacale, în special, vor simți efectele într-o măsură semnificativă.

Având în vedere că frumusețea cuprinde mult mai mult decât modul în care arătăm, este posibil să fim, de asemenea, mai adaptați la ceea ce găsim atractiv și fermecător la alți oameni, dincolo de aspectul fizic. Având reputația lui Venus de a fi planeta iubirii, este posibil să descoperim și alte aspecte care pot îmbunătăți relațiile noastre pe 22 octombrie.

Cinci zodii se vor umple de bani în săptămâna ce urmează. Va fi o perioadă plină de reușite pentru acestea
Și, cu finanțele fiind o altă arenă controlată de Venus, chestiunile legate de bani ar putea fi în centrul atenției în această zi.
Acestea fiind spuse, banii nu sunt singura modalitate de a evalua cât de bogați ne simțim. Această aliniere ne poate ajuta, de asemenea, să obținem o perspectivă suplimentară asupra a ceea ce prețuim cu adevărat și a ceea ce ne ajută să experimentăm un sentiment de bogăție în viața noastră.

În timp ce Venus și Soarele din Balanță ar putea face pe toată lumea să simtă că dragostea este în aer și că frumusețea abundă, există anumite semne care ar putea simți strigătul ei mai puternic. Acestea includ Taurul și Balanța guvernate de Venus și Leul condus de Soare.

Citește și: Zodia care va avea mare noroc la bani în luna noiembrie. Ei vor câștiga la Loto sau vor primi măriri de salariu

TAUR
Când conducătorul tău planetar, Venus, se întâlnește cu Soarele, dragă Taur, o face în sectorul hărții tale legat de muncă și bunăstare. Așadar, relația ta cu colegii tăi s-ar putea să-ți aducă un plus de satisfacție și recompensă în acest moment. În plus, asociații tăi te pot ajuta să promovezi un proiect important într-un mod care adaugă o mare valoare și te face să strălucești mai mult.

Pentru a profita la maximum de această energie pozitivă, rămâi în mișcare – la propriu. Antrenează-te cu un prieten sau partener pentru a face un antrenament mai plăcut și poate chiar pentru a deschide ușile către o nouă fațetă a unei relații existente.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.