Venus Williams, acuzată că a omorât un bărbat într-un accident rutier. Avocatul faimoasei stele a tenisului neagă acuzaţiile

Venus Williams a fost implicată într-un accident rutier în data de 9 Iunie, în Florida. Bărbatul a murit după două săptămâni de la acest accident.

30 iun. 2017, 07:09
Venus Williams, acuzată că a omorât un bărbat într-un accident rutier. Avocatul faimoasei stele a tenisului neagă acuzaţiile

Fosta Numărul 1 mondial, Venus Willims, nu se afla sub influenţa drogurilor sau a alcoolului când s-a produs accidentul în urma căruia un bărbat de 78 de ani a murit, arată raportul poliţiei din Florida. Accidentul s-a produs în 9 Iunie, la Palm Beach Garedens, în apropierea reşedinţei principale a vedetei tenisului feminin. 

Potrivit poliţiei, Venus a intrat la un moment dat cu maşina sa 4×4  într-o intersecţie pentru a traversa o şosea cu şase benzi. Dar după ce a ieşit din intersecţie, Venus a lovit un alt vehicul care venea din dreapta şi în care se afla un cuplu. La volanul maşinii se afla o femeie de 68 de ani şi alături de ea era soţul ei, de 78 de ani. Amândoi au fost transportaţi la spital, femeia suferind fracturi multiple, iar soţul ei, un traumatism cranian, decedând după aproximativ două săptămâni de la accident, potrivit poliţiei.

Soţia bărbatului care a decedat a relatat că se angajase regulamentar într-o intersecţie, moment în care Venus Williams a trecut cu maşina în viteză în faţa vehiculului cuplului de septuagenari, femeia de la volan nemaiputând evita impactul SUV-ul jucătoarei de tenis.

Poliţiştii care s-au ocupat de anchetă au ajuns la concluzia că Venus nu a respectat regulile de circulaţie prin neacordare de prioritate, au mai arătat autorităţile din palm Beach Gardens. 

Avocatul jucătoarei de tenis, Malcolm Cunningham, a declarat că Venus mergea cu o viteză de numai 8 km pe oră în momentul în care a produs accidentul, iar clienta sa nu a fost amendată de poliţişti şi nici nu au citat-o în faţa vreunui tribunal, cel puţin deocamdată.În schimb, potrivit presei locale, familia viictimei a iniţiat o procedură civilă pentru obţinerea unor despăgubiri.