Verdict CRUNT al medicilor. La 23 de ani, schioarea Maria Komissarova a paralizat DEFINITIV

Schioarea rusă Maria Komisarova, care a suferit o fractură de coloană vertebrală la un antrenament de schi-cros la Jocurile Olimpice de la Soci, va rămâne DEFINITIV paralizată de la mijloc în jos. Acesta este verdictul final al medicilor care au tratat-o într-o clinică din Germania, în care a fost supusă mai multor multor intervenţii chirurgicale.

05 mart. 2014, 21:35
Verdict CRUNT al medicilor. La 23 de ani, schioarea Maria Komissarova a paralizat DEFINITIV

Maria Komissarova visa la o medalie olimpică la Soci, însă s-a accidentat grav la un antrenament, diagnosticul medicilor fiind unul terifiant: fractură de coloană vertebrală.

În ciuda tuturor eforturilor făcute de specialişti, fosta schioare, în vârstă de 23 de ani, nu îşi va recupera niciodată funcţiile coloanei vertebrale, astfel că vorbim despre o paralizie definitivă. „Maşa”, cum este alintată Komissarova, va putea să se deplaseze de acum doar cu ajutorul unui echipament special, după încheierea celor 10 săptămâni de adaptare, recuperare şi tratament pe care le mai are de petrecut în spital.

Accidentul Mariei Komissarova a avut loc pe 15 februarie, iar o zi mai târziu ea a fost transportată la o clinică din Munchen. În ciuda gravităţii accidentului, Maşa a rămas optimistă şi pe 26 februarie, când medicii spuneau că va rămâne „deocamdată” paralizată, ea scria pe o reţea de socializare că, deşi nu îşi mai simte corpul de la mijloc în jos, este puternică şi va fi din nou „pe picioare într-o zi”.