Verdictul stilistului: Adelina Pestriţu vs Dana Rogoz în ţinute cu imprimeu floral. Cum ar trebui să le porţi

Daca e vara, inseamna ca strazile orasului sunt decorate de tot mai multe flori. Si nu, nu vorbesc despre cele din gradini sau ghivece, ci despre cele de pe haine. Razele calde ale soarelui ne indeamna sa scoatem din dulap rochiile cu imprimeuri florale, iar vitrinele magazinelor sunt impanzite de petale colorate, pentru cele mai boeme dintre noi.

23 mai 2015, 09:07
Verdictul stilistului: Adelina Pestriţu vs Dana Rogoz în ţinute cu imprimeu floral. Cum ar trebui să le porţi

Florile sunt un imprimeu clasic, insa pentru ca revin in tendinte in fiecare vara, este important sa le aduci mereu un suflu nou, purtandu-le altfel decat ai facut-o pana acum. Dana Rogoz si Adelina Pestritu au indraznit sa poarte florile intr-o maniera in care putine dintre noi am face-o. Interesant este ca au ales tinute extrem de asemanatoare, pe care le poti admira in imaginile de mai jos.

Dana Rogoz a ales o tinuta de inspiratie retro, purand un costum stil pijama, cu imprimeu floral, peste o camasa alba masculina. Ea a accesorizat tinuta cu o palarie si o pereche de pantofi cu platforma, iar rezultatul este un look relaxat pentru un weeend petrecut departe de agitatia orasului.

Citeşte mai mult pe ele.ro