Vero Căliman a uitat de Gașca Zurli și a început un nou proiect departe de Mirela Retegan: „Voi face naveta de două ori pe săptămână”

Vero Căliman, îndrăgita Fetiță Zurli din Gașca Zurli, a pus bazele unui proiect independent, cu dorința de a le oferi copiilor de la țară o altă perspectivă asupra vieții.

29 mart. 2024, 08:40
Vero Căliman a uitat de Gașca Zurli și a început un nou proiect departe de Mirela Retegan: „Voi face naveta de două ori pe săptămână”
Cu ce se ocupă Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli

Vero Căliman, cunoscută pentru rolul Fetiței Zurli din Gașca Zurli, a încheiat după 15 ani toate socotelile cu Mirela Retegan și a pus bazele unui proiect independent – „Teatrul la Sat”. Aceasta a anunțat că va face naveta la țară, în Călărași, de două ori pe săptămână, cu dorința de a le oferi copiilor de acolo o nouă perspectivă asupra vieții, să-i inspire să citească mai mult și să devină mai curioși.

Citește și: Ce a făcut Mirela Retegan după ce a aflat că Vrăjimăturica din Gașca Zurli e însărcinată: „Răspuns la întrebările mele din ultima vreme”

Vero Căliman este cunoscută publicului larg drept „Fetița Zurli” după ce și-a petrecut ultimii 15 ani alături de trupa fondată de Mirela Retegan. La începutul lunii, actrița și-a anunțat retragerea din Gașca Zurli, menționând cât de greu i-a fost să ia această decizie. Au urmat-o alți doi membri ai trupei, Ionuț Varodi (Bucătărașul Lulu) și Răzvan Marina (Truli) și cel mai probabil urmează ca Andreea Ghiță (Vrăjimăturica) să ia o pauză de la scenă, pentru că este însărcinată.

Vero Căliman a mers de curând în comuna Jegăila, din județul Călărași, acolo unde a pus bazele proiectului „Teatrul la Sat” și chiar dacă trebuie să facă naveta de două ori pe săptămână, e sigură că tot acest efort va merita.

„Vrem să le oferim copiilor de acolo o altă perspectivă asupra vieții. Vrem să-i inspirăm să citească mai mult și să devină mai curioși, să le facem locul de joacă din ce in ce mai mare. Şi uite aşa voi face naveta de două ori pe săptămână pentru a duce Teatrul la Sat. Așa cum știu eu mai bine, cu toată bucuria mea şi priceperea mea”, a scris Vero Căliman, pe Instagram.

Citește și: Ce salarii mizerabile aveau angajaţii de la Gaşca Zurli. Un fost component al trupei a rupt tăcerea! Cum a reacţionat Mirela Retegan

Vero nu a mers de una singură la Jegăila, ci alături de Răzvan Marina, fost component al trupei Gașca Zurli. Actrița a subliniat faptul că e conștientă că povestea sa îi va inspira pe copii să viseze mai mult.

„Pe lângă clubul de dansuri, fotbal și lupte libere, de trei ani cei mici au primit instrumente muzicale și participă la competiții cu fanfara. I-am ascultat și eu puțin azi și vă spun sincer că m-au emoționat profund. Iar acum prin Proiectul Teatrul la Sat ei vor avea șansa să învețe și să practice joaca de-a teatrul”, a mai scris Vero Căliman.

Aceasta a mai anunțat că premiera proiectului va avea loc pe 1 iunie și că, dacă totul merge conform planului, va aduce trupa și la București pentru o reprezentație.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vero Caliman (@verocaliman)