Veste bombă de la LIDL! Angajează ucraineni în toate magazinele din România! Ce salarii oferă?!

Compania LIDL oferă refugiaţilor ucraineni posturi pentru care nu este nevoie de experienţă anterioară şi nici de cunoaşterea limbii române. Locurile de muncă sunt valabile în toate magazinele Lidl din toată ţara şi în cele cinci depozite ale retailerului.

21 mart. 2022, 13:02
Veste bombă de la LIDL! Angajează ucraineni în toate magazinele din România! Ce salarii oferă?!

Veste bombă de la LIDL! Retailerul Lidl România, liderul pieței comerțului alimentar din România, oferă refugiaților ucraineni oportunități de angajare în cele peste 320 de magazine din toată țara, pe poziția de vânzător, și în cele 5 depozite din Chiajna, Iernut, Nedelea, Lugoj și Roman, pe poziția de lucrător depozit, conform Economica.net.

Veste bombă de la LIDL! Angajează ucraineni în toate magazinele din România! Care sunt condiţiile

Pentru ocuparea acestor poziții nu este necesară experiența anterioară și nici cunoașterea limbii române. Pentru a aplica, cetățenii ucraineni trebuie să acceseze site-ul cariere.lidl.ro, unde vor găsi toate detaliile necesare în limba ucraineană.

Citeşte şi: Adidașii Louis Vuitton de peste 1000 de euro inspirați din designul teneșilor Lidl! Cum arată cei de lux prin comparație cu încălțămintea din supermarket a hipsterilor

Această inițiativă vine în completarea donațiilor de produse alimentare și de îmbrăcăminte începute de companie încă de luna trecută. În plus, Lidl România, în parteneriat cu rețeaua națională a Băncilor pentru Alimente, organizează din 3 martie o colectă de produse neperisabile destinată tot acestora, colectă care are acum loc în 110 magazine din 40 de localități.

Lista magazinelor Lidl în care are loc colecta este disponibilă aici: https://bit.ly/3wde3sM.

Produsele care pot fi donate în cutiile de la ieșirea din magazine sunt semnalizate la raft. Băncile pentru Alimente distribuie produsele către organizații nonguvernamentale care au ca beneficiari persoane refugiate.

Salarii la Lidl în 2022

La nivelul lunii februarie 2022, valoarea brută a salariului a ajuns la 4.950 de lei pentru un vânzător la angajare. Astfel, valoarea netă a ajuns la 2.900 de lei. Suma netă cuprinde salariul propriu-zis, tichetele de masă, bonificațiile de sărbători, un bonus anual, dar și alte bonificații, în funcție de randamentul angajatului.

Prin comparaţie, la nivelul anului 2021, Lidl România acorda un salariu brut de 4.400 de lei, netul ajungând la 2.700 de lei cu tot cu beneficiile amintite anterior. Retailerul a mărit și valoarea tichetelor de masă la 20 de lei pentru fiecare tichet acordat. De asemenea, Lidl le oferă angajaților săi și o asigurare de viață, acceptată oriunde în lume. Mai oferă o serie de beneficii, inclusiv până la 27 de zile libere, asigurare privată de sănătate și programe de formare.

Citeşte şi: Produsul de la LIDL care i-a înnebunit pe români. Va fi bătaie mare la raft!