Veste BOMBĂ dspre Ramona Gabor. Ce face şi din ce trăieşte la Dubai

Ramona Gabor este schimbată total de când locuieşte la Dubai Sora mai mică a Monicăi Gabor a început să-şi facă îmbunătăţiri fizice de pe vremea când era în România, trecând de mai multe ori pe la estetician pentru a-şi mări sânii şi a-şi micşora nasul. 

19 feb. 2019, 20:15
Veste BOMBĂ dspre Ramona Gabor. Ce face şi din ce trăieşte la Dubai

Ramona Gabor duce o viață de huzur. Mereu îmbrăcată elegant, cel puţin pe reţelele de socializare, românca pozează într-o femeie de afaceri şi se pare că nu e departe de adevăr.

Ramona Gabor, detalii intime despre iubitul de la Dubai. „Mie oricum îmi plac oamenii mai maturi”

Sora mai mică a Monicăi Gabor are întâlniri cu oameni importanţi cu care îşi dezvoltă planurile ei legate de modă, căci a lansat şi o colecţie de haine ce îi poartă semnătura. Mutată în Dubai din 2012, vedeta a păşit în lumea designerilor în urmă cu trei când a lansat „Flawless”, o colecţie de piese vestimentare numai bune de purtat la petreceri pe iahturi luxoase.

Prețul unei ținute de plajă pornește de la 70 de euro sau 300 de dirhami (moneda în Emiratele Arabe Unite), dar poate ajunge și la 700 de dirhami (168 euro). Dar Ramona Gabor, care a ajuns pentru 2012 în Dubai pentru o carieră în modelling, pare că îşi extinde afacerile într-o zonă tot de lux, promovând bijuterii cu diamante despre care scrie pe blogul ei şi reţelele sociale.