Veste BOMBĂ în showbiz. „Mama natură” se MĂRITĂ

După mai bine de un an de relație, una dintre cele mai senzuale apariții din showbiz a luat o decizie surprinzătoare. Mai exact, frumoasa cu pricina își va uni destinele cu actualul ei logodnic, cel mai probabil ei urmând să se căsătorească în această vară.

04 feb. 2015, 12:56
Veste BOMBĂ în showbiz. „Mama natură” se MĂRITĂ

Roxana Ionescu, devenită celebră pentru formele ei perfecte afișate cu generozitate într-o serie de pictoriale fierbinți, a decis să accepte să devină soția lui Tinu Vidaicu, un om de afaceri de succes din Timișoara, scrie fanatik.ro. Mai mult decât atât, se pare că decizia Mamei-Natură a fost influențată și de primirea pe care o are, weekend de weekend, acasă la logodnicul ei.

Citeşte şi „Mama Natură” Roxana Ionescu s-a îndrăgostit din nou. Cine este şi cum arată noul iubit

Mai exact, se pare că „mama-soacră” este topită după „Mama-Natură”, ea lăudând-o cu fiecare ocazie. Mai exact, după ce i-a fost prezentată, mama lui Tinu a stat, o perioadă, și a studiat-o pe femeia pe care timișoreanul dorea să o transforme în noră.

Citeşte şi Decizie incredibilă luată de românca cu CEI MAI MARI SÂNI GALERIE FOTO

Și, după studiul atent la care a supus-o pe Mama-Natură, femeia a luat o decizie incredibilă pe care, fericită, a anunțat-o prietenelor ei: este încântată că Roxana îi va deveni noră, lăudând-o tot timpul pentru cât este de atentă cu fiul ei, că este plină de optimism și că îi transmite, în fiecare secundă, o stare de bine datorită pozitivismului ei. Mai mult decât atât, spun sursele noastre, mama lui Tinu Vidaicu este atât de încântată că Roxana se va căsători cu fiul ei încât este nerăbdătoare să meargă la nuntă, așteptând cu emoții momentul în care fiul ei va spune „DA” în fața ofițerului de stare civilă și a preotului, în această vară. Și, din spusele mamei lui Tinu, va mai rămâne de stabilit doar unde vor locui.