Veste BOMBĂ la DINAMO. Ionuţ Negoiţă vrea să VÂNDĂ echipa

Datoriile pe care Dinamo le are dinainte ca Ionuţ Negoiţă să preia echipa şi apostrofările suporterilor l-au determinat pe patronul "câinilor" să ia decizia de a vinde echipa la doar un an şi ceve de când a cumpărat pachetul majoritar de acţiuni.

07 mai 2014, 10:27
Veste BOMBĂ la DINAMO. Ionuţ Negoiţă vrea să VÂNDĂ echipa

Ionuţ Negoiţă a preluat-o pe DINAMO în aprilie 2013, dar acum el ar vrea să o vândă ar vrea să renunţe la echipă.

Surse GSP.RO au relatat o discuţie între Ionuţ Negoiţă şi apropiaţii săi, acţionarul dinamovist fiind deranjat de datoriile pe care le-a găsit la club şi despre care nu a fost informat când a preluat echipa, dar şi de faptul că este înjurat de suporteri. „Am achiziţionat clubul, am plătit datorii de multe milioane de euro, am asigurat două licenţe şi am dus echipa pe un loc de cupele europene. Acum sînt luat la înjurături. M-am săturat, îmi vreau viaţa înapoi. Mi-am neglijat familia şi afacerile pentru a mă dedica lui Dinamo, dar lumea nu vede adevărul”, ar fi spus Negoiţă.

Citeşte şi Reghecampf i-a găsit PORECLĂ lui Ionuţ Negoiţă. E DEMENŢIALĂ

Referitor la datorii, Ionuţ Negoiţă a comandat un audit financiar, iar apropiaţii săi susţin că s-a luat cu mîinile de cap: „Apăreau tot felul de documente oficiale cum că trebuie daţi 800.000 de euro în Uruguay, alte sute de mii de euro pentru tot felul de chestii, strîngîndu-se peste 25 de milioane de euro, datorie care este şi acum activă din perioada dinaintea lui Negoiţă„.

Citeşte şi Anamaria Prodan, ATAC SUBURBAN la Ionuţ Negoiţă. LIMBAJ DE MAHALA

O altă sursă de nemulţumire ar fi că jucătorii nu-şi mai dau interesul pe teren, DINAMO pierzând al doilea meci consecutiv cu 0-3, în Liga 1. „Cei de la CFR erau neplătiţi de 8 luni şi au dansat în Ştefan cel Mare. Iar Thicot care are 7.000 de euro pe lună a făcut ce a făcut„, a mai spus Ionuţ Negoiţă.

Citeşte şi Stoican ŞOCHEAZĂ după Dinamo-CFR 0-3. „La anul putem să luăm TITLUL!”