Veste bună anunţată de BBC: A ieşit din comă şi a vorbit cu rudele

Pugilistul britanic Nick Blackwell a ieşit din comă în weekend şi a discutat cu membrii familiei sale, la o săptămână după meciul cu Chris Eubank jr., a anunţat, luni, BBC, citând firma de impresariat Hennessey Sports.

04 apr. 2016, 15:50
Veste bună anunţată de BBC: A ieşit din comă şi a vorbit cu rudele

La 27 martie, Nick Blackwell a fost plasat în comă artificială, după ce a suferit o hemoragie craniană la meciul în care şi-a pus în joc titlul de campion al Marii Britanii la categoria mijlocie pe care îl deţinea în faţa lui Chris Eubank jr.

„Toţi ne-am dorit şi ne-am rugat ca el să-şi revină, iar Nick a câştigat cea mai dură luptă. Nick a câştigat inimile a peste trei milioane de telespectatori la meciul cu Eubank, iar săptămâna trecută a câştigat respectul altor milioane de oameni. Esre un luptător, un războinic. Un adevărat campion şi un adevărat domn”, a anunţat firma de impresariat.

Meciul cu Eubank a fost întrerupt de arbitru în repriza a zecea, după ce Blackwell a încasat numeroase lovituri în aproape toate rundele şi avea arcada stângă foarte umflată. La scurt timp, boxerul de 25 de ani a leşinat şi a fost scos de pe ring cu masca de oxigen pe faţă.

De altfel, numeroşi boxeri şi foşti pugilişti au transmis mesaje de susţinere pentru Blackwell, printre care Tyson Fury şi Lennox Lewis.