Veste bună pentru Adi Minune. Iată ce au decis magistraţii Curţii de Apel Bucureşti

Adi Minune a câştigat procesul cu ANI. Magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti i-au dat dreptate manelistului, care a fost acuzat că nu poate să justifice 100.000 de euro din declaraţia de avere, de pe vremea când era consilier local la Primăria din Ştefăneşti, informează România TV.

03 dec. 2016, 13:36
Veste bună pentru Adi Minune. Iată ce au decis magistraţii Curţii de Apel Bucureşti

Magistraţii de la Curtea de Apel i-au dat câştig de cauză lui Adi Minune în procesul în care cei de la ANI spuneau că nu poate să justifice o sumă mare de bani. Timp de patru ani, Adi Minune a încercat să scape de inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate. Judecătorii Înaltei Curţi au admis cererea de rejudecare, după ce iniţial manelistul câştigase procesul. El spunea că banii care ar fi urmat să fie confiscaţi nu erau mulţi, dar cu toate astea procesele au continuat.

„Credeam că tribunalul este ceva de speriat. Nu, aici se face dreptate şi îmi place clădirea. Sunt şi oameni care te plac, şi oameni care nu”, spunea cântăreţul.

Curtea de Apel a luat deja decizia în legătură cu cei 100.000 de euro, bani pe care manelistul nu i-a putut justifica şi pe care nu i-a trecut în declaraţia de avere când era consilier local la Ştefăneşti. Manelistul nu a fost, însă, deloc îngrijorat de acest proces.

Decizia pe care magistrații au dat-o nu este definitivă, ea va putea fi contestată de cei de la Aganția Națională de Integritate.

Citeşte şi Adrian Minune a dat lovitura la PARIURI. Ce sumă A CÂŞTIGAT