Veste bună pentru elevi: CINCI ZILE consecutive fără şcoală

Elevii din întreaga ţară au patru zile libere, dar, la Sălaj, Inspectoratul a decis să le acorde elevilor o zi în plus de vacanţă- 

23 nov. 2015, 10:37
Veste bună pentru elevi: CINCI ZILE consecutive fără şcoală

Cinci zile consecutive fără școală. Este bucuria de care vor avea parte elevii din Sălaj, după ce Inspectoratul Școlar Județean a decis să lege de zilele libere de 30 noiembrie și 1 decembrie și cercurile pedagogice pe specialități care, pentru majoritatea elevilor, înseamnă o zi fără cursuri. Astfel, cercurile pedagogice pe specialități aferente primului semestru al anului școlar 2015 – 2016 vor avea loc vineri, 27 noiembrie.

CÂTE ZILE LIBERE vor avea românii în 2016. Când pică Paştele şi Crăciunul în anul ce urmează

Sâmbătă și duminică elevii sunt liberi pentru că este week-end, iar luni și marți nu vor merge la școală pentru că sunt zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează: 30 noiembrie, Sfântul Andrei, și 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

Elevii revin la școală de miercuri, 2 decembrie, iar cei din clasele V – XII intră în perioada de pregătire și susținere a tezelor. Următoarea vacanță programată este cea de iarnă, care începe în 19 decembrie și durează trei săptămâni.