VESTE BUNĂ pentru Halep. Caroline Wozniacki a pierdut în Rusia. Daneza ar putea fi însărcinată

Surpriza de proportii la Sankt Petersburg: Caroline Wozniacki a fost eliminata de o jucatoare in varsta de doar 20 de ani!

02 feb. 2018, 17:30
VESTE BUNĂ pentru Halep. Caroline Wozniacki a pierdut în Rusia. Daneza ar putea fi însărcinată

Caroline Wozniacki a fost eliminata, vineri seara, in sferturile de finala ale turneului de la Sankt Petersburg. Campioana de la Australian Open si favorita numarul 1 a turneului din Rusia a fost invinsa de reprezentanta gazdelor, Darya Kasatkina.

Jucatoarea in varsta de doar 20 de ani s-a impus in doua seturi, cu 7-6, 6-3. O ora si 31 de minute a durat intalnirea dintre cele doua.

Pentru prezenta in sferturile de finala ale turneului de la Sankt Petersburg, daneza va fi recompensata cu un cec in valoare de 20.350 de dolari si 100 de puncte in clasamentul WTA.

Caroline Wozniacki a arătat în primul meci de la St. Petersburg că nu degeaba este lider în clasamentul WTA. La prima partidă după finala de la Australian Open câștigată împotriva Simonei Halep, Wozniackia pierdut doar un game în fața Anastasiei Potapova.

Turneul de la St. Petersburg se desfășoara în perioada 29 ianuarie – 4 februarie, e dotat cu premii în valoare totală de 776.000 de dolari și este transmis ÎN DIRECT la Digi Sport.

La doar o zi distanță după ce a fost premiată de organizatorii turneului de la St. Petersburg, Wozniacki nu a avut deloc milă de tânăra reprezentantă a gazdelor, Anastasia Potapova. Daneza a trecut cu un categoric 6-0, 6-1 de jucătoarea în vârstă de 16 ani într-o oră și 8 minute și s-a calificat în sferturi.

După succesul înregistrat ieri, Wozniacki a mărit la 349 de puncte avansul față de Simona Halep în clasamentul realizat în timp real.

Presa din Danemarca speculează pe seama faptului că numărul 1 mondial, Caroline Wozniacki, ar fi însărcinată, conform Digi Sport. Jucătoarea daneză, care a învins-o pe Simona Halep în finala de la Australian Open, a contribuit la alimentarea zvonului, făcând un anunţ misterios. „Vă pot spune că la începutul lunii februarie ceva foarte important se va întâmpla. Puţin mai târziu veţi afla totul”, a declarat Wozniacki într-o conferinţă de presă.

O retragere a lui Wozniacki i-ar oferi noi șanse Simonei Halep să redevină numărul 1 mondial.

Caroline Wozniacki este logodită cu fostul jucător de baschet David Lee. La începutul anului trecut, fostul lider mondial Serena Williams a anunţat că aşteaptă un copil chiar după ce a câștigat Australian Open și s-a retras din circuit.