Veste bună pentru Halep: Numerele 3, 4 şi 5 mondial, eliminate în optimi, la Cincinnati

Americanca Sloane Stephens, locul 3 WTA, germana Angelique Kerber, locul 4 WTA, şi jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 5 WTA, au fost eliminate, joi, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

17 aug. 2018, 05:26
Veste bună pentru Halep: Numerele 3, 4 şi 5 mondial, eliminate în optimi, la Cincinnati

Sloane Stephens a fost învinsă de belgianca Elise Mertens, locul 14 WTA, cu scorul de 7-6 (8), 6-2, într-un meci de o oră şi 41 de minute.

Kerber a pierdut, cu 6-2, 6-7 (3), 4-6, în faţa americancei Madison Keys, locul 13 WTA, în aproape două ore de joc.

Garcia a fost întrecută, cu scorul de 6-4, 3-6, 7-5, de Arina Sabalenka din Belarus, locul 34 WTA, după o partidă de două ore şi 34 de minute.

Cum daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, a abandonat, miercuri, partida cu olandeza Kiki Bertens, din turul al doilea, doar Simona Halep mai este în competiţie din Top 5 WTA.

Ea ar trebui să joace în noaptea de joi spre vineri cu australianca Ashleighe Barty, nu înainte de ora 04.00, însă ploaia a tot dat peste cap programul partidelor competiţiei americane.

În cazul unui succes în acest meci din optimi, Halep va evolua în sferturi cu ucraineanca Lesia Ţurenko, locul 44 WTA, care a învins-o, joi, cu scorul de 7-6 (5), 6-2, pe rusoaica Ekaterina Makarova, locul 49 WTA, într-o oră şi 51 de minute de joc.

Dintre cele trei mari favorite eliminate, Kerber şi Garcia erau pe partea de tablou a liderului WTA şi una dintre ele ar fi putut-o întâlni în semifinale. În urma rezultatelor de joi, sfertul al doilea al tabloului este Madison Keys – Arina Sabalenka.

La ora transmiterii acestei ştiri, nu se joacă la Cincinnati, partidele fiind suspendate din nou din cauza ploii, în jurul orei locale 20.00 (03.00, ora României).