Veste bună pentru mii de români. Statul îţi plăteşte CHIRIA şi UTILITĂŢILE dacă nu îndeplineşti condiţiile

Publicat: Joi, 09 Mai 2019 16:19 // Actualizat: Vineri, 10 Mai 2019 12:48 // Sursa: romaniatv.net

Statul acordă sute de lei pe lună, timp de trei ani, acelor persoane care îndeplinesc anumite condiții.

Există o anumită categorie de români care pot primi sume importante de bani lunar, timp de mai mulți ani, dacă se încadrează în condițiile impuse de Stat.

Concret, statul acordă celor care sunt șomeri și celor care se vor reloca, la distanțe mai mari de 50 de kilometri de domiciliu, cu scopul angajării un ajutor lunar în valoare de 900 de lei, timp de trei ani.

Veşti bune de la Guvern! Se dau 4.000 de euro pe an pentru tineri cu rezultate deosebite. Care sunt condiţiile

Prima de relocare se acordă la cerere, lunar, pentru o perioadă de maximum 36 de luni, dacă persoanele care solicită acest drept se încadrează în muncă, cu normă întreagă, pentru cel puțin 12 luni și nu se cumulează cu alte prime de mobilitate, potrivit legii.

Această primă se acordă persoanelor ale căror venituri nete lunare realizate de către aceștia – dacă sunt persoane singure – sau împreună cu familia, nu depășesc 5.000 de lei/lună. Prima de relocare este de 75% din suma necesară pentru acoperirea cheltuielilor pentru locuire (chirie și utilități) la noul domiciliu sau reședință, în limita sumei de 900 de lei lunar.

În cazul în care persoanele aflate în șomaj se încadrează în muncă pe durată mai mică de 12 luni, iar ulterior se schimbă durata încadrării în muncă pe perioadă determinată de 12 luni sau mai mare de 12 luni ori nedeterminată, nu beneficiază de aceasta primă, se arată pe gov.ro, site-ul oficial al Guvernului României.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bani de chirie bani stat chirie utilitati
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 mai 20:34
Răspunde | Votează email 0 email
Dinut janette
Buna ziua ma numesc dinut jeaneta sunt mama singura cresc un baietel 4 anisori si stau cu chire si cum pot sa depun actele va rog frumos sa ma contactati si pe mine
10 mai 20:33
Răspunde | Votează email 0 email
Dinut janette
Buna ziua ma numesc dinut jeaneta sunt mama singura cresc un baietel 4 anisori si stau cu chire si cum pot sa depun actele va rog frumos sa ma contactati si pe mine
1
EUR
4.8079
RON
26 Feb
noapte 3 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H