Veste bună pentru România. Eugenie Bouchard a fost eliminată la Anvers

Canadianca Eugenie Bouchard (nr. 7 WTA), adversara României în meciul de baraj pentru accederea în Grupa Mondială a Fed Cup, nu a jucat niciun meci în turneul de la Anvers, ea fiind eliminată în optimi de jucătoarea germană Mona Barthel (nr. 42 WTA), cu scorul de 4-6, 6-1, 6-2, după o oră şi 38 de minute joc. Bouchard era cap de serie nr. 1 la turneul belgian.

13 feb. 2015, 07:00
Veste bună pentru România. Eugenie Bouchard a fost eliminată la Anvers

Nemţoaica Mona Barthel completează tabloul sferturilor de finală ale turneului de la Anvers (731.000 dolari), însă ea a produs marea surpriză a competiţiei, eliminând-o pe principala favorită, Eugenie Bouchard.

Canadianca, a 7-a jucătoare a lumii şi adversară a României în barajul pentru accederea în Grupa Mondială a Fed Cup, a fost calificată direct în turul secund la turneul belgian, şi a părăsit competiţia fără victorie, fiind învinsă joi de Barthel cu 4-6, 6-1, 6-2. „Am început bine, dar după primul set am devenit prea pasivă. Barthel este foarte agresivă, este stilul său. Eliminarea mea atât de devreme este totuşi inacceptabilă„, a spus Bouchard după meci. Eugenie Bouchard a fost finalistă la Wimbledon 2014 şi sfert-finalistă la ultimul Australian Open.

Învingătoarea sa, Mona Barthel, va juca în sferturi la Anvers împotriva cehoaicei Barbora Zahlavova Strycova (23 WTA), care a eliminat-o pe franţuzoaica Alize Cornet (19 WTA).