Veste bună pentru şoferi. O aplicaţie le va spune unde sunt locuri de parcare

Waze anunta incheierea unui parteneriat cu compania de date din trafic INRIX, care va pune la dispozitia utilizatorilor o functie prin care acestia vor fi directionati catre cel mai bun loc de parcare.

22 sept. 2016, 16:55
Veste bună pentru şoferi. O aplicaţie le va spune unde sunt locuri de parcare

Populara aplicatie de navigare bazata pe feedback-ul utilizatorilor si pe hartile Google, Waze, ofera deja o functie prin care utilizatorii pot cauta locuri de parcare in vecinatatea destinatiei. Insa, prin parteneriatul cu cei de la INRIX, aceasta va deveni mai inteligenta.

Potrivit ziaruldeiasi.ro, INRIX este o companie care colecteaza date despre trafic, printre care si informatii legate despre locurile de parcare. Aceasta are contracte cu unii dintre cei mai mari producatori de masini, printre care Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, Porsche, Lexus si Toyota, carora le furnizeaza diverse date despre trafic.

Prin parteneriatul cu INRIX, recomandarea locului de parcare nu se va mai face orbeste, in ideea ca pana acum era recomandata o parcare fara a se sti daca exista sau nu vreun loc liber. Waze va avea acum un set intreg de informatii despre locurile de parcare, pe care le va folosi pentru a face recomandari inteligente.


loading...