Veste bună pentru stăpânii de câini

Proprietarii de câinii din municipiul Slatina îşi pot plimba animalele de companie în locuri dedicate câinilor. În oraş au fost amenajate două parcuri îngrădite şi dotate special pentru aceste patrupede.

07 iun. 2013, 17:23
Veste bună pentru stăpânii de câini

Primarul municipiului Slatina, Minel Prina, a declarat vineri, că până la sfârşitul anului vor mai fi amenajate alte trei parcuri pentru câini în diferite cartiere ale oraşului, lucrările pentru crearea respectivelor spaţii urmând a fi făcute de firma care asigură îngrijirea spaţiilor verzi din municipiu.

Potrivit Agerpres, primarul a arătat că în contractul încheiat cu firma care administrează spaţiile verzi din Slatina este prevăzută şi înfiinţarea de parcuri pentru câini, de aceea nu vor fi cheltuite sume suplimentare de la bugetul local pentru amenajarea zonelor menţionate.

Amenajarea parcurilor pentru câini are şi scopul de a-i determina pe proprietarii animalelor de companie să nu le mai plimbe în celelalte spaţii verzi din oraş, unde sunt şi copii. Locurile speciale pentru câini au echipamente de joacă, dar şi mănuşi de unică folosinţă pe care proprietarii patrupedelor să le folosească pentru a face curăţenie.

Ambele spaţii de joacă şi plimbare pentru câini deja amenajate sunt situate în zone centrale ale municipiului Slatina.