VESTE CRUNTĂ pentru FUMĂTORI. Anunţ OFICIAL făcut de AUTORITĂŢI

Ţigările electronice sunt cauza unui recent focar de boli pulmonare în Statele Unite. Walmart a anunţat că va înceta vinderea ţigărilor electronice în magazinele sale din America, după acuzele că a încurajat tinerii să fumeze ţigări cu un înalt risc de dependenţă faţă de nicotină.

21 sept. 2019, 16:12
VESTE CRUNTĂ pentru FUMĂTORI. Anunţ OFICIAL făcut de AUTORITĂŢI

Decizia va intra în vigoare după ce vor fi epuizate stocurile actuale, a declarat distribuitorul numărul unu al lumii, printr-un mail.

„Având în vedere complexitatea crescută şi nesiguranţa în privinţa reglementărilor ţigaretelor electronice la nivel federal, vom înceta să mai vindem produse eletronice care conţin nicotină pe teritoriul american de către Walmart şi Sam’s Club. Vom finaliza acest lucru odată terminată inventarierea”, a spus un purtător de cuvânt.

Sam’s Club este marca magazinelor en gros din grupul Arkansas.

Fumătorii vor fi dezamăgiţi: s-a interzis fumatul acasă

Decizia Walmart a venit la două zile după ce statul New York i-a urmat pe cei din Michigan interzicând comercializarea ţigaretelor electronice aromatizate. Administraţia Donald Trump a anunat încă din 11 septembrie că o măsură similară va fi adoptată la nivel federal.

Ţigaretele electronice sunt cauza unui recent focar de boli de plămâni în SUA, potrivit celor spuse de autorităţile sanitare federale. Numărul pacienţilor care au inhalat vapori din ţigările electronice este de 530 cazuri confirmate şi 7 decese, după cum anunţă ultimele date ale Centrelor pentru controlul şi prevenţia bolilor. Cauza exactă este încă necunoscută.


loading...