Veste CUMPLITĂ pentru Firicel din „Las Fierbinţi”. S-a terminat, nu mai are nici o şansă!

Implicat în ultima perioadă în mai multe scandaluri – unele dintre ele cu iz penal -, actorul Cuzin Toma a primit o veste care a picat ca un trăsnet.

06 oct. 2018, 13:24
Veste CUMPLITĂ pentru Firicel din „Las Fierbinţi”. S-a terminat, nu mai are nici o şansă!

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 3 au dispus, zilele trecute, executarea silită a actorului care dă viaţă personajului „Firicel” din „Las Fierbinţi”, într-un dosar în care acesta fusese dat în judecată de Centrul Român pentru Administrarea Dreptului Artiştilor Interpreţi CREDIDAM. „Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu. Fără cale de atac”, au decis judecătorii. Aşa că, acum, actorul nu mai are nicio şansă de evitare a executării silite, CREDIDAM având posibilitatea să-i blocheze conturile şi să-i scoată bunurile la licitaţie.

Recent, „Firicel” şi soţia sa au dat în judecată o instituţie bancară la care au făcut un credit imobiliar, solicitând demararea procedurii de dare în plată. Pentru că iniţial banca refuzat să le ia imobilul, solicitând banii datoraţi de actor şi nevastă, cei doi au decis să joace ultima carte, chemând conducerea băncii în faţa magistraţilor. Şi asta nu e tot. La începutul acestui an, după un proces lung, în care a fost nevoit să dea explicaţii în faţa judecătorilor alături de soţie, „Firicel” a fost obligat să plătească datoriile de la întreţinere, în timp ce asociaţia de proprietari a fost obligată să achite cheltuielile de judecată. „Admite apelul (formulat de soţii Toma – n.r.). Schimbă în parte sentinţa civilă apelată, în sensul că obligă apelanţii pârâţi (Cuzin Toma şi soţia – n.r.) la plata sumei de 1.525 lei reprezentând contravaloarea cotelor de întreţinere şi penalităţi. Menţine în rest dispoziţiile sentinţei apelate. Obligă intimata (asociaţia de proprietari – n.r.) la plata sumei de 595 lei cu titlul de cheltuieli de judecată – onorariu avocat către apelanţi. Definitivă”, au dispus judecătorii.

„Firicel” a fost citat în faţa magistraţilor şi într-un alt dosar, mai „delicat”, în care fusese acuzat de trafic de droguri. După ce procurorii DIICOT au găsit asupra actorului aproape două grame de cannabis şi două grindere, aceştia au decis să claseze cauza, considerând că „Firicel” merită o a doua şansă. Astfel, DIICOT a renunţat la acuzaţii, motivând că „în cauză nu există interes public în urmărirea în continuare a numitului Toma Cuzin”.

sursa: spynews.ro