Veste devastatoare despre Simona Halep. S-a întâmplat exact lucrul de care se temea Patrick Mouratoglou

Simona Halep (31 de ani) va ajunge săptămâna viitoare la momentul de care se temea antrenorul Patrick Mouratoglou (53 de ani). Fostul lider mondial va ieși din top 500 WTA!

01 aug. 2023, 21:26
Veste devastatoare despre Simona Halep. S-a întâmplat exact lucrul de care se temea Patrick Mouratoglou
Simona Halep

Veste devastatoare despre Simona Halep. Depistată pozitiv cu roxadustat la US Open 2022, românca așteaptă verdictul din partea organizației independente Sports Resolutions. Între timp, Simona Halep va ieşi din top 500 WTA, exact lucrul de care se temea Patrick Mouratoglou, care a cerut judecarea rapidă a cazului.

Simona Halep nu se află pe lista de start a Rogers Cup, unde are de apărat 900 de puncte după ce s-a impus la ediţia de anul trecut. Cea mai titrată jucătoare din istoria României va rămâne cu doar 70 de puncte după competiția din Canada, organizată anul acesta la Montreal, și va ieși din top 500 mondial. Mai mult, după US Open 2023, Simona Halep va ieşi defintiv din clasamentul WTA, scrie GSP.

Citeşte şi: FOTO: Imaginea care anunță noua relație a Simonei Halep, după divorțul de Toni Iuruc. Surpriză în plin scandal de dopaj

„Problema este că a stat prea mult timp pe margine cu toate aceste amânări, iar probabil că-și va pierde toate punctele. A ratat patru Grand Slamuri și toate punctele doar pentru că ei nu și-au făcut treaba în mod corespunzător. Deci, în momentul în care va putea juca din nou o va face începând de la zero, ceea ce este extrem de incorect, iar asta, repet, doar pentru că ei nu și-au făcut treaba corespunzător”, a spus Patrick Mouratoglou, în mai 2023.

Citeşte şi: Simona Halep, tot mai aproape de participarea la US Open 2023. „Hai cu vestea cea mare!”.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) pe 7 octombrie 2022, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la US Open 2022.
Ulterior, pe 19 mai 2023, ITIA a anunțat că pe numele lui Halep a fost adăugat un nou cap de acuzare, faptul că în pașaportul ei biologic ar exista „iregularități”. Simona Halep nu a mai jucat un meci oficial de pe 29 august 2022, când a fost eliminată în primul tur la US Open.