Veste DUREROASĂ despre Alexandru Arşinel. Toţi colegii şi-au luat ADIO de la MARELE ARTIST

Publicat: Vineri, 21 Decembrie 2018 09:58 // Actualizat: Vineri, 21 Decembrie 2018 09:58 // Sursa: romaniatv.net

Alexandru Arşinel, 79 de ani, a anunţat că se va retrage şi a precizat, deja, care este ultima lui zi la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase", pe care îl şi conduuce din postul de director.

Alexandru Arşinel a decis să se retragă şi a stabilit care va fi ultima zi a mandatului său.

"Alexandru Arşinel va mai veni, în ultima lui zi, la Teatru, pe 3 ianuarie. A vrut să înceapă anul la Teatru, chiar dacă va fi şi ultima lui zi aici. Probabil va fi o petrecere de adio, va discuta cu cei dragi lui de acolo, şi va anunţa ce va face, mai departe, cu viaţa lui. Deşi, din ce înţeleg, el ar mai vrea să joace în piese de teatru, starea lui de sănătate nu i-o mai permite, aşa că, probabil, va mai ajunge la Teatrul de Revistă doar câd va vrea să îşi viziteze amicii", a spus unul dintre angajaţi pentru WOWbiz.ro.

Alexandru Arşinel are VENITURI FABULOASE. Cât încasează lunar din SALARIU, PENSIE, PENSIE DE MERIT şi PENSIE DE REVOLUŢIONAR

Locul lui Aşexandru Arşinel va fi preluat, cel puţin ca interimar, de Vasile Muraru, cel care e acum directorul artistic al Teatrului de Revistă "Constantin Tănase".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Alexandru Arşinel Teatrul de Revistă Teatrul de Revistă Constantin Tănase
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8351
RON
03 Aug
noapte 16 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H