Veste EXCELENTĂ pentru gimnastica feminină. Speranţe pentru medalii la Europene şi Mondiale

Marţi, 25 martie, va avea loc celebrare parteneriatul public privat dintre OMV PETROM şi autorităţile statului, pentru a susţine mai departe performanţele din gimnastică artistică feminină şi săriturile cu schiurile.

24 mart. 2014, 13:42
Veste EXCELENTĂ pentru gimnastica feminină. Speranţe pentru medalii la Europene şi Mondiale

La evenimentul de celebrare a parteneriatului public privat dintre OMV PETROM şi statul român, pentru a susţine mai departe echipele de gimnastică artistică feminină şi săriturile cu schiurile vor participa din partea autorităţilor române Gabriela Szabo, Ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu – Ministrul Sănătăţii, Mariana Bitang şi Octavian Bellu – antrenorii lotului naţional de gimnastică, fostele gimnaste Lavinia Milosovici, Simona Amânar, Gina Gogean, Andreea Răducan şi Sandra Izbasa.

De asemenea, din domeniul săriturilor cu schiurile vor participa Florin Spulber şi Csaba Magdo Nemeth, antrenorii echipei naţionale de sărituri cu schiurile.

Antrenoarea loturilor nationale de gimnastica, Mariana Bitang anuntase luna trecută, cu minim de amanunte ca in viitorul apropiat gimnastica romaneasca se va bucura de o surpriza de proportii, in spatele careia se ascunde un proiect misterios ce ar satisface doleante mai vechi ale federatiei de resort. „Trebuie sa asteptati o surpriza din partea gimnasticii romanesti. Va fi facut un anunt public pe 25 martie, sper sa fie de bun augur pentru gimanstica. Este un proiect la care s-a muncit foarte mult si sper din suflet ca ne vom bucura de el„, spunea Mariana Bitang.

Anul aceta sunt Campionatele Europene de gimnastică, în luna mai, la Sofia, iar în toamnă, în China, se vor desfăşura Campionatele Mondiale.