Veste extraordinară pentru Anca Serea! Decizia a venit când se aştepta mai puţin

Înainte de a deveni partenera de viață a lui Adi Sînă, Anca Serea a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Filip Poplingher, care a decedat în 2010, la doar 39 de ani, din cauza unei boli nemiloase. Pe lângă o avere impresionantă, afaceristul i-a lăsat moștenire brunetei și unele datorii, pentru care aceasta a fost nevoită să bată holurile tribunalelor. După îndelungi procese, calvarul vedetei a ajuns la final.

03 nov. 2018, 09:37
Veste extraordinară pentru Anca Serea! Decizia a venit când se aştepta mai puţin

În 2015, la cinci ani după decesul lui Poplingher, Anca Serea a contestat un contract de vânzare-cumpărare a unui teren, pe care fostul ei partener de viață îl cedase cu doar 10.000 de lei unei societăți comerciale. La rândul ei, firma respectivă i-a dat în judecată atât pe Anca Serea, cât și pe Sara și David, copiii lui Serea și Poplingher. În mai 2016, Judecătoria Mangalia a dat câștig de cauză firmei, care are statut de reclamant. 

„Admite acțiunea civilă formulată de reclamantă în contradictoriu cu pârâții. Constată intervenită vânzarea-cumpărarea între pârâții Serea Louis-Ancuta, Serea-Poplingher Sarah-Anouck, reprezentată prin Serea Louis-Ancuța și Serea-Poplingher David, reprezentată prin Serea Louis-Ancuta, în calitate se vânzători, și reclamanta SC Victoria SRL, în calitate de cumpărătoare, având ca obiect imobilul compus din teren în suprafată de 10.000 mp, situat în satul Movilița, comuna Topraisar, jud. Constanța pentru prețul de 10.000 lei. Prezenta hotărâre ține loc de contract de vânzare-cumpărare”, se arată în hotărârea judecătorilor.

După ce partenera lui Adi Sână a făcut apel, iar procesul s-a mutat, între timp, la Judecătoria Constanța, acolo unde s-a amânat de câteva ori, calvarul Ancăi Serea a ajuns la final. Magistrații i-au dat câștig de cauză brunetei. 

„Tip soluție: Anulează cererea. Soluția pe scurt: Admite excepția insuficientei timbrări a acţiunii, invocată din oficiu. Anulează cererea, ca insuficient timbrată. Obligă reclamanta la plata cheltuielilor de judecată către pârâţi în cuantum de 2.000 lei reprezentând onorariu avocat. Cu apel în 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Constanţa. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 01.11.2018”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Constanța.

Sursa: cancan.ro