Veste mare în familia lui Theo Rose. După ce artista a anunțat că este însărcinată, sora ei a făcut și ea marele anunț

Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose, a făcut marele anunț pe Facebook. Frumoasa artistă a luat o decizie importantă, pe care a decis să o împărtășească cu fanii săi.

25 mart. 2023, 15:44

Pe lângă cariera artistică pe care o are, Raluca Diaconu, sora mai mare a lui Theo Rose, este și prezentatoare. Ea are o carieră de ani buni în televiziune, ajung rapid la inimile telespectatorilor.

Raluca Diaconu este, de asemenea, și o îndrăgită artistă de muzică populară, dar și profesoară de canto. Vineri, pe data de 24 martie, ea și-a surprins fanii cu anunțul pe care l-a făcut. Sora lui Theo Rose și-a dat demisia de la postul TV Favorit, dar și de la cel de radio, Național FM.

Frumoasa artistă lucra de ani buni aici, fiind una dintre vedetele postului. Chiar dacă a avut parte de o colaborare frumoasă, de colegi buni și de emisiuni de excepție, Raluca Diaconu a decis să facă un pas înainte și să treacă la nivelul următor în carieră.

Încă nu știm dacă a semnat cu un post nou de televiziune, însă cert este că Raluca a încheiat colaborarea în cel mai plăcut fel, iar mesajul transmis este de-a dreptul emoționant.

”Privesc în urmă doar cu recunoștință! Rămas bun, Favorit Tv și National FM! De acum, drumurile noastre vor fi diferite. Mulțumesc pentru clipele minunate! Rămân peste timp emisiunile frumoase pe care le-am realizat împreună. Mă bucur de trecut, mă bucur de prezent și n-am nicio îndoială că bucuriile mă vor urma în viitor!”,  a scris artista pe Facebook.

Cine este Raluca Diaconu

Pe Theo o știe o țară întreagă, mai ales că în ultimul timp aceasta s-a remarcat prin numeroase reușite profesionale. Cântăreața are o relație de excepție cu fratele și cu sora ei. Raluca Diaconu, sora artistei, are 35 de ani și este foarte carismatică. Theo a declarat de foarte multe ori că are o relație foarte apropiată cu Raluca. Mai mult, Theo mărturisește că cea care a îndrumat-o către muzică a fost chiar sora ei.

,,Raluca m-a îndreptat către muzică, ea şi-a descoperit dorinţa de a cânta, de a fi artistă, pe la 16 ani. Părinţii mei n-au fost deschişi la început, pentru că fiind la ţară, şansele să ajungi mare artistă erau minime. Nu puteai ajunge să cânţi la evenimente. Există multe exemple în jurul nostru, dar nu-ţi închipui că poţi fi chiar tu unul dintre aceia care au succes. Pe mine ai mei m-au susţinut din răsputeri, dar pe sora mea nu, la începuturile ei, când şi-a dorit să cânte. N-au fost întru totul de acord cu ideea asta. Până când ea a început să se descurce singură şi nu a mai avut nevoie de susţinere, le-a arătat că merge într-o zonă curată şi că lumea asta nu este aşa cum îşi închipuie ei. După care eu când am ales la fel, muzică, părinţii m-au lăsat pe mâna soră-mii şi ea s-a ocupat de tot ce ţine de cultură muzicală, îndrumarea către o tehnică vocală bună şi tot ce au însemnat festivaluri de muzică”, a povestit Theo Rose pentru click.ro.