Veste mare la Hollywood. George Clooney şi Amal Alamuddin, părinţi FOTO

Veste mare la Hollywood. George Clooney şi soţia sa, Amal Alamuddin, se pregătesc să devină părinţi.

09 nov. 2015, 12:05
Veste mare la Hollywood. George Clooney şi Amal Alamuddin, părinţi FOTO

Conform ultimelor informaţii, Amal, în vârstă de 37 de ani, este însărcinată cu primul copil al cuplului, scrie spynews.ro. „Amal este atât de slabă încât nici nu se vede burtica. Chiar dacă a trecut de primele trei luni, cu siguranţă o să îşi mai poată ascunde burta pentru un timp”, a declarat o sursă pentru site-ul de peste Ocean.

Citeşte şi Amal Clooney îi cere preşedintelui Egiptului să îi graţieze pe jurnaliştii condamnaţi la închisoare

Amal şi George îşi doresc să păstreze în continuare tăcerea privind acest subiect, iar motivele sunt lesne de înţeles. „Sunt paranoici privind eventuale complicaţii”, a mai declarat aceeaşi sursă.

S-au căsătorit în 2014

George Clooney şi Amal s-au logodit în aprilie 2014, iar în septembrie 2014 au devenit soţ şi soţie în cadrul unei ceremonii fastuoase ce a avut loc în Veneţia, Italia.

George Clooney este un actor, producător, scenarist și regizor de film american. A obținut Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar în anul 2006.

Starul a avut numeroase relaţii de-a lungul anilor, printre femeile care i-au trecut prin pat aflându-se Elisabetta Canalis, Kelly Preston, Talia Balsam, Karen Duffy, Celine Balitran, Charlize Theron, Lucy Liu, Renee Zellweger, Stacy Keibler şi multe altele.