Veste proastă pentru Bote şi Adi Cristea. Roşcata care le-a luat minţile are un nou iubit

Playmate-ul Rellys Tonu a intrat în atenţia presei după ce a fost fotografiată sărutându-se cu Cătalin Botezatu. După apariţia pozelor, roşcata a declarat că nu are nimic cu designerul, ba mai mult, că este singură. Recent s-a afişat cu un "băiat de oraş".

20 mai 2014, 08:16

Dupa un an de zile in care nu a fost zarita cu niciun barbat, Rellys Tonu se declara extrem de indragostita de un „baiat de oras” pe nume Valentin Popescu, scrie cancan.ro. Cei doi nu doar ca sunt de nedespartit, dar „iepurasul” si-a facut tatauaj cu initiala lui.

Citeşte şi O româncă, fost iepuraş Playboy, favorită pentru titlul de cea mai SEXY femeie din lume FOTO

Desi nu au nicio luna de relatie, Rellys a vrut sa-si arate dragostea fata de noul partener, asa ca a tatuat initiala numelui chiar pe incheietura mainii. Se pare ca tanarul a ramas impresionat de gestul fetei si incearca sa se revanseze. Cei doi petrec destul de mult timp impreuna, singurele momente in cand nu se vad sunt acelea cand unul dintre ei paraseste Romania. De exemplu, saptamana acesta, Rellys este plecata in Filipine pentru a reprezenta Romania la un eveniment organizat de Playboy International.