Veste proastă pentru fanii serialul „Game of Thrones”. Anunţul canalului care îl difuzează

Serialul de succes "Game of Thrones/ Urzeala tronurilor" se va încheia după finalul celui de-al optulea sezon, a confirmat Casey Bloys, directorul de programe al postului de televiziune HBO. 

31 iul. 2016, 11:10
Veste proastă pentru fanii serialul „Game of Thrones”. Anunţul canalului care îl difuzează

„Game of Thrones” se va încheia după sezonul opt, a confirmat directorul de programe al HBO, Casey Bloys, informează MEDIAFAX. Serialul de televiziune care a primit 23 de nominalizări la Emmy, este pe cale să ajungă la final.

Citeşte şi El e bărbatul care se transformă în orice personaj din Game Of Thrones. Uite ce truc foloseşte

„Da, cred că D.B. Weiss şi David Benioff au un plan foarte specific cu privire la numărul de sezoane pe care doresc să-l facă. Dacă aş fi putut să-i determin să-l facă mai lung, aş fi sugerat zece sezoane, dar noi vrem să îi lăsăm să decidă cum e mai bine şi care cea mai bună versiune pentru serial”, a spus Casey Bloys.

Numărul de episoade pentru sezonul opt nu a fost încă decis. Totuşi, producătorii au planificat un total de 75 de episoade pentru întreaga serie.

Sezonul şapte este aşteptat în vara anului 2017, în timp ce ultimul sezon va fi difuzat în 2018.

„Game of Thrones” este seria cea mai longevivă, produsă şi difuzată de HBO. Al şaselea sezon a avut o medie de 25 de milioane de telespectatori, ceea ce l-a făcut cel mai vizionat serial difuzat de către postul tv.

Serialul „Urzeala tronurilor”, premiat cu Emmy şi bazat pe romanele lui George R. R. Martin, a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadări ilegale, conform variety.com.

Citeşte şi GAME OF THRONES. Sezonul 7 din Game of Thrones, amânat pentru vara anului 2017

Dacă Episodul final din al cincilea sezon al serialului „Urzeala tronurilor” a generase cea mai mare audienţă din istoria acestui show TV, cu o medie de 8,11 milioane de telespectatori, în SUA, premiera sezonului VI pe HBO a fost privită nu mai puţin de 10.7 milioane de telespectatori, conform Hollywood Reporter.

Încă de la lansare, „Urzeala tronurilor” a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google şi cel mai dezbătut serial pe conturile reţelei de socializare Facebook din Statele Unite.