Veste PROASTĂ pentru Florin Andone. Anunţul oficial al lui Deportivo

Florin Andone a rămas fără antrenor după ce Gaizka Garitano, în vârstă de 41 de ani, a fost demis, conform unui comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

27 feb. 2017, 09:53
Veste PROASTĂ pentru Florin Andone. Anunţul oficial al lui Deportivo

„Consiliul de Administraţie al Real Club Deportivo a luat decizia de a rezilia contractul antrenorului Gaizka Garitano. Clubul doreşte să-i mulţumească sincer tehnicianului basc pentru profesionalismul, dedicarea şi efortul său. Gaizka Garitano va veni dimineaţă (n.red. luni dimineaţă) pentru a-şi lua rămas bun de la jucători şi colaboratori. Cristóbal Parralo, antrenor la Deportivo B, alături de Javier Manjarín şi Julio Hernando vor fi tehnicienii care vor susţine antrenamentul de luni dimineaţă”, a fost comunicatul celor de la Deportivo.

Gaizka Garitano a fost numit în funcţia de antrenor la Deportivo La Coruna pe 10 iunie 2016. Anterior, Garitano antrenase la Eibar şi Eibar B, şi la Valladolid. Garitano o lasă pe Deportivo pe locul 17 în clasamentul primei ligi din Spania. Cu 19 puncte acumulate după 23 de meciuri, echipa lui Florin Andone se află la doar două puncte de primul loc retrogradabil ocupat de Sporting Gijon.