Veste proastă pentru Mihai Bendeac! Tatăl său a ajuns în instanţă

Tatal lui Mihai Bendeac se afla pe lista bugetarilor care au actionat in instanta Secretariatul General al Guvernului in urma cu aproape un an. 

18 apr. 2018, 07:53
Veste proastă pentru Mihai Bendeac! Tatăl său a ajuns în instanţă

Peste 200 de functionari au deschis unul dintre cele mai mari procese impotriva institutiei de stat din cauza unor drepturi salariale neacordate. Printre semnatari se numara si Danut Bendeac, inspector de specialitate la Agentia Domeniile Statului.

Conform ultimei declaratii de avere depusa in 2017 (pentru anul anterior), Dănuţ Bendeac a castigat cu putin peste 18.000 lei in tot anul, adica aproape de doua ori mai putin decat trecuse in declaratia din 2016 (atunci avea un venit cumulat: ADS + ADP sector 5), scrie stirilekanald.ro. Agentia Domeniile Statului este direct subordonata Secretariatului General al Guvernului.

Citeşte şi iUmor 15 aprilie 2018: Mihai Bendeac, ÎNLOCUIT la iUmor. Vezi cine i-a luat locul în juriu

Cu toate ca nu castiga foarte mult, fiind angajat la Stat, tatal lui Bendeac este oficial un om bogat. Asta pentru ca actorul obisnuieste sa-si treaca pe numele parintilor intreaga lui avere. Astfel, Bendeac Sr are pe numele lui trei masini, trei imobile, doua terenuri si un cont cu peste 3,5 miliarde lei vechi. De asemenea, mama lui Mihai Bendeac detine un cabinet stomatologic in sectorul 2.