Veste proastă pentru utilizatorii de Netflix. Te va costa scump dacă faci asta

Veste proastă pentru utilizatorii de Netflix. Compania se pregătește să facă o schimbare majoră, în ceea ce privește partajarea neautorizată a contului. Momentan, măsura test va fi aplicată doar în țările Chile, Costa Rica și Peru.

17 mart. 2022, 16:08
Veste proastă pentru utilizatorii de Netflix. Te va costa scump dacă faci asta
Veste proastă pentru utilizatorii de Netflix

Veste proastă pentru utilizatorii de Netflix. Compania a anunțat că testează o nouă metodă pentru a determina fiecare utilizator să îşi facă cont. Chile, Costa Rica și Peru sunt, momentan, ţările unde se va aplica această măsură.

Citeşte şi: „Escrocul de pe Tinder”, prima reacţie după documentarul Netflix. Ce spune despre femeile pe care le-a lăsat falite

Veste proastă pentru utilizatorii de Netflix

Abonații vor putea să adauge până la doi utilizatori suplimentari, în schimbul sumei de 2,99 de dolari, pentru fiecare dintre aceștia. Aceştia vor primi propriile date de autentificare, dar și recomandări Netflix personalizate preferințelor lor.

În momentul de față, Netflix a anunțat că va aplica această măsură test doar în țările menționate anterior, preferând să mai aștepte până să o extindă la nivel mondial.

Întotdeauna am încercat să le facem oamenilor care locuiesc împreună viața mai ușoară, în ceea ce privește partajarea contului de Netflix, prin acordarea de profiluri separate, dar și de fluxuri personalizate propriilor preferințe ale utilizatorului, în cadrul planurilor noastre Standard și Premiul.

Deși acestea au fost extrem de populare, au creat, de asemenea, o oarecare confuzie cu privire la momentul și modul în care Netflix poate fi partajat. În consecință, conturile sunt partajate între gospodării, influențând capacitatea noastră de a investi în televiziuni și filme, pentru membrii noștri”, a declarat Chengyi Long, directorul Netflix Product Inovation, potrivit Daily Mail.