Veste şoc a medicilor turci pentru Cătălin Botezatu. Designerul suferă de o boală care îi poate fi fatală

Săptămâna trecută, Cătălin Botezatu şi-a speriat prietenii şi admiratoarele după ce s-a internat la o clinică din Turcia. Designerul spune însă că nu a fost niciun motiv de îngrijorare. S-a internat pentru nişte investigaţii în urma cărora designerul a primit şi un răspuns.

03 feb. 2014, 09:12
Veste şoc a medicilor turci pentru Cătălin Botezatu. Designerul suferă de o boală care îi poate fi fatală

În realitate, Cătălin Botezatu s-a dus în Turcia special pentru a afla ce probleme de sănătate are, scrie ziarulring.ro. Şi a aflat: anevrism cerebral, boală care netratată poate duce la complicaţii grave.

„Nişte prieteni care sunt medici în SUA mi-au povestit mai de mult despre această clinică. Pentru că în ultima perioadă tot aveam dureri cumplite de cap, am hotărât să merg pentru câteva zile să-mi fac nişte investigaţii complete. M-am dus singur pe picioare, m-am întors tot singur şi tot pe picioare”, a spus Cătălin Botezatu.

„Mi s-a spus că am migrenă de tip aură şi că una dintre arterele care ajung la creier este foarte mult dilatată faţă de valorile normale, eu am 4,7 mm, iar cota de alarmă maximă este de 5 mm”, a precizat designerul.