Veste şoc despre Casandra, Viespea lui Ogică. „Am fost bătută, obligată să mă prostituez…” FOTO

Casandra, fosta soție a lui Stelian Ogică, stabilită de câțiva ani în Austria, nu mai vrea să audă de România, iar acum încearcă să-și facă un viitor la Viena, unde câștigă 2.000 de euro lunar, defilând în cluburile de noapte.

11 iul. 2016, 08:21

De ceva ani, Casandra, fosta soție a lui Stelian Ogică, „Spaima Loteriei”, a dispărut total din lumina reflectoarelor, scrie libertatea.ro. Viața sa pare una desprinsă dintr-un film cu prostituate și băieți răi, cu bătăi și chinuri groaznice, care i-au lăsat urme adânci. Tocmai din această cauză, „Viespea lui Ogică”, nu mai vrea să audă de România și încearcă să-și refacă viața în Austria, unde are un job care, spune ea, îi aduce venituri și de 2.000 de euro lunar.

Citeşte şi Stelian Ogică, AMENINŢAT CU MOARTEA. „Mi-e frică să nu-mi taie gâtul…..”

„Nu mai vreau să aud de România, m-am chinuit mult acolo. Aici îmi este bine, nu mă mai bate nimeni”, își începe Casandra povestea.

Blonda cu talie de viespe este încă și acum marcată de perioada neagră de acum trei ani.

„Am fost obligată să mă prostituez”, a mai spus aceasta.

Pune ban peste ban

După toate chinurile prin care a trecut, dezorientată și neștiind în ce direcție s-o apuce, Casandra „a luat taurul de coarne” și, în cele din urmă, a plecat pe cont propriu, afară din țară.

Citeşte şi O vedetă din România recunoaşte că s-a prostituat. „Pentru o partidă de amor luam 2.000 de euro…”. FOTO

„Am plecat de una singură în Austria și aici am cunoscut un băiat. Eu deja îmi găsisem un loc de muncă, iar el a venit să consume o bere și m-a întrebat dacă sunt singură. De atunci nu m-am mai întors. Acum sunt foarte bine aici, unde stau. Lucrez ca manechin în cluburile din Viena și îmi câștig pâinea. Ce-i drept, al meu nu prea mă lasă să defilez, întrucât spune că am tot ce-mi trebuie, nu am nevoie de bani. Dar pe mine viața m-a învățat multe, așa că am luat o decizie. Prefer să pun ceva deoparte, pentru că nu se știe niciodată”

„Noi, familia Casandrei, am trăit o adevărată dramă. Mulțumim lui Dumnezeu că ne-am recuperat copilul. Să ferească Bunul Dumnezeu pe toti copiii de asemenea bestii nenorocite. Casandra s-a căsătorit și este foarte bine”, a declarat și mama blondei.


loading...