Veste SURPRIZĂ despre IULIA VÂNTUR. Ce face acum vedeta în INDIA

Iulia Vântur a făcut carieră în România în calitate de prezentatoare de televiziune. De câțiva ani, vedeta s-a stabilit în India, unde ar avea o relaţie cu starul bollywoodian Salman Khan.

08 mai 2018, 06:34
Veste SURPRIZĂ despre IULIA VÂNTUR. Ce face acum vedeta în INDIA

Iulia Vântur are un program foarte interesant în India. Participă la diverse evenimente mondene, are filmări, prezentări de modă și concerte. Anul acesta, și-a lansat un nou single, care a fost foarte bine primit de indieni.

Iulia Vântur l-a aşteptat pe Salman Khan la ieşirea din închisoare: „Este o persoană pe care…” Imaginea aşteptată de toată India FOTO

În week-end, Iulia Vântur și-a făcut apariția pe podiumul unei prezentări de modă speciale, unde a defilat alături de o tânără, Sumana, care a fost atacată cu acid și care a luptat pentru viața ei.

„Sumana a fost un pic timidă să defileze pe podium, dar este una dintre cele mai curajoase femei pe care le cunosc. Şi extrem de frumoasă. Este supravieţuitoarea unui teribil atac cu acid şi a luptat pentru viaţa ei pentru a şi-o recăpăta. Acum are propria familie, un copil şi un vis frumos. Împreună cu alţi supravieţuitori ai atacului cu acid, a început să lucreze la acest proiect (n.r. – pălării și accesorii pentru cap). Am fost onorată să defilez pentru ei, pentru a-i sensibiliza pe cei care trebuie să doneze piele pentru victimele atacului cu acid”, a scris Iulia Vântur pe o rețea de socializare.