Veste TERIBILĂ de Sărbatori pentru DANIELA CRUDU

Daniela Crudu a primit un cadou neplacut zilele acestea. Judecatorii i-au blocat conturile pana cand Compania de Drumuri va recupera suma pe care asistenta TV o datoreaza pentru ca n-a avut rovinieta!

20 dec. 2014, 14:59
Veste TERIBILĂ de Sărbatori pentru DANIELA CRUDU

Daniela Crudu a fost data in judecata acum mai putin de doua saptamani, de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti. Obiectul litigiului intre compania de stat si Daniela Crudu il reprezinta banala taxa de drum, rovinieta, pe care asistenta tv a omis sa o achite anul acesta, inainte de a parasi Capitala, pe soselele din tara. Daniela Crudu a s-a ales cu o amenda in valoare de 500 de lei, la care se adauga pretul rovinietei, de 28 de euro, scrie Cancan.

Procesul-verbal a fost ignorat insa de vedeta TV, astfel ca CNADNR a trecut la executarea silita a obligatiei, inaintand dosarul Judecatoriei sectorului 5. Judecatorii au decis „incuviintarea executarii silite a titlului executoriu”, iar decizia este definitiva. Conturile Danielei Crudu urmeaza a fi blocate, iar acest lucru ar putea fi o tragedie pentru vedeta, avand in vedere programul bancilor, redus dramatic in perioda Sarbatorilor.