VESTE TERIBILĂ pentru Firicel din Las Fierbinţi. Magistraţii au dat SENTINŢA

Cuzin Toma, alias "Firicel" din "Las Fierbinţi", a primit o veste teribilă, recent, când judecătorii au decis să-i blocheze toate conturile şi să-i scoată bunurile la licitaţie.

09 iul. 2018, 18:10
VESTE TERIBILĂ pentru Firicel din Las Fierbinţi. Magistraţii au dat SENTINŢA

Decizia magistraţilor a fost dată într-un dosar în care CREDIDAM solicitase executarea silită a actorului. Astfel, după ce au analizat documentele depuse la dosar, judecătorii au dispus: „Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac”.

LOVITURĂ CUMPLITĂ pentru cea mai ÎNDRĂGITĂ vedetă de la PRO TV. A ajuns în faţa JUDECĂTORILOR FOTO

Cuzin Toma trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, fapt demonstrat de un alt proces, în care actorul şi soţia sa au solicitat demararea procedurii de dare în plată, în cazul unui credit imobiliar. Pentru că iniţial banca refuzat să le ia imobilul, solicitând banii datoraţi de actor şi nevastă, cei doi au decis să joace ultima carte, chemând conducerea băncii în faţa magistraţilor. „Firicel” a fost obligat să plătească datoriile de la întreţinere, în timp ce asociaţia de proprietari a fost obligată să achite cheltuielile de judecată, scrie SpyNews.

„Firicel” a fost citat în faţa magistraţilor şi într-un alt dosar, mai „delicat”, în care fusese acuzat de trafic de droguri. După ce procurorii DIICOT au găsit asupra actorului aproape două grame de cannabis şi două grindere, aceştia au decis să claseze cauza, considerând că actorul  merită o a doua şansă.