Sentinţă TERIBILĂ pentru GICĂ POPESCU. Decizie de ULTIMĂ ORĂ a INSTANŢEI

Gică Popescu este încarcerat la Penitenciarul Rahova, fiind condamnat în DOSARUL TRANSFERURILOR, iar acum a primit o veste teribilă: Tribunalul a declarat falimentul şcolii sale de fotbal din Craiova.

05 dec. 2014, 08:18
Sentinţă TERIBILĂ pentru GICĂ POPESCU. Decizie de ULTIMĂ ORĂ a INSTANŢEI

Şcoala de fotbal „Gică Popescu” este istorie după ce Tribunalul a pronunţat falimentul acesteia. Tribunalul Dolj, Secţia a II-a Civilă, a încuviinţat, în octombrie, cererea de intrare în faliment a firmei care îi aparţinea fostului internaţional. Înfiinţată în 2000, gruparea a produs o vreme jucători care au evoluat chiar în Liga I.

Din cauza crizei, Şcoala de fotbal „Gică Popescu” s-a afundat în probleme financiare, iar anul trecut, în iulie, a intrat în insolvenţă, cerând protecţia tribunalului în faţa creditorilor. Societatea acumulase datorii de 900.000 de lei, cea mai mare parte provenind din taxe şi impozite neachitate la bugetul de stat. După ce Gică Popescu a intrat la închisoare, Şcoala de fotbal n-a mai putut fi salvată.

Administratorul judiciar a cerut falimentul pentru că, deşi Gică Popescu îşi exprimase intenţia de a propune un plan de reorganizare, acest document n-a mai fost elaborat şi nici depus, scrie ProSport.

Ce jucători a lansat şcoala lui Gică Popescu: Ionuţ Stancu, Ovidiu Burcă, Ionuţ Rada, Constantin Grecu, Ştefan Bărboianu, Lucian Filip, Ionuţ Năstăsie, Adrian Stoian, Sabrin Sburlea, Vlad Morar.


loading...