Veste teribilă primită de Cătălin Moroșanu de la tribunal. Ce au decis judecătorii

Cătălin Moroșanu, celebrul luptător român, a pierdut definitiv procesul cu Poliția Rutieră Galați și a rămas astfel fără permis de conducere pentru următoarele trei luni.

15 nov. 2021, 14:17
Veste teribilă primită de Cătălin Moroșanu de la tribunal. Ce au decis judecătorii

Veste teribilă primită de Cătălin Moroșanu de la tribunal. Fostul luptător a contestat în instanță procesul verbal făcut de un agent care sesizase că mașina pe care o conducea depășise viteza maximă legală în localitate. Concret, radarul l-a surprins pe sportiv gonind cu 105 km/h.

Veste teribilă primită de Cătălin Moroșanu de la tribunal

Incidentul a avut loc în anul 2019, moment în care sportivul a dat în judecată Poliția și abia în urmă cu o săptămână procesul a fost finalizat. Omul legii i-a scris greșit numele pe procesul verbal. Cel din urmă a scris „Moroșanu” în loc de „Moroșan”, așa cum este, de fapt, trecut în buletin! Din această cauză, sportivul nu a putut plăti o jumătate din amenda totală de 1.305 de lei la CEC în 48 de ore pe motiv că angajata băncii a refuzat să încaseze banii pe un alt nume decât cel trecut în procesul verbal.

Cătălin Moroşanu rupe tăcerea despre divorţ. Ce mărturisiri a făcut: „M-am enervat foarte tare de data asta”

„Moartea din Carpați” abia își recuperase permisul după alte trei luni de pauză în momentul în care a fost surprions de radar! La finalul lunii aprilie, Cătălin Moroşanu a fost oprit de un echipaj de Poliție pe Bulevardul Decebal din București și a fost testat pozitiv la etilotest!