Veste TERIBILĂ primită de Costel Pantilimon chiar de CRĂCIUN. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ din ANGLIA

Presa engleză scrie că Nottingham Forest, grupare din Championship (liga a doua engleză) caută un portar pentru a-l înlocui pe Costel Pantilimon, ale cărui evoluţii au fost considerate nesigure în acest sezon.

25 dec. 2018, 13:12
Veste TERIBILĂ primită de Costel Pantilimon chiar de CRĂCIUN. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ din ANGLIA

„Pădurarii” vor încerca să obţină transferul lui Karl Darlow de la Newcastle United. Darlow a jucat la Nottingham Forest până în 2014, când a fost transferat la Newcastle United. Pentru aceasta din urmă, portarul a apărat de 58 de ori, dar numai o dată în acest sezon, chiar în meciul împotriva fostei sale echipe, pierdut cu 1-3, în Cupa Ligii.

Nottingham Forest va trebui să facă faţă concurenţei liderului Leeds United pentru transferul portarului de 28 de ani, care este evaluat la patru milioane de lire sterline.

Costel Pantilimon, în dizgraţia fanilor lui Nottingham

Costel Pantilimon a apărat în toate cele 23 de jocuri disputate de Nottingham Forest în acest sezon de Championship. Deşi atât coechipierii săi, cât şi antrenorul Aitor Karanka şi-au exprimat încrederea în internaţionalul român, fanii şi mass-media l-au criticat. Suporterii îi reproşează românului mai ales jocul de picior, în momentele în care repune balonul în circulaţie, şi modul în care colaborează cu fundaşii „pădurarilor”.