Veste TERIBILĂ primită de VICTOR SLAV. Din păcate, totul s-a terminat!

Emisiunea "Vulturii de noapte", moderată de Victor Slav, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, a fost scoasă din grila Kanal D. Motivul pentru care s-a luat această decizie drastică este reprezentat de faptul că late night show-ul n-a prins top 20 emisiuni de divertisment luna trecută.

20 mart. 2019, 15:47
Veste TERIBILĂ primită de VICTOR SLAV.  Din păcate, totul s-a terminat!

Victor Slav a rămas fără show-ul de la Kanal D la niciun an de când fosta lui soție, Bianca Drăgușanu, a fost înlocuită la cârma emisiunii „Te vreau lângă mine” cu Andreea Mantea.

Emisiunea prezentată de Victor Slav și cei doi buni prieteni ai săi a avut o medie de 388.000 de persoane la nivel național, dintre care 146.000 de orășeni, media (1,5 rating). Pe publicul comercial, emisiunea a avut în februarie o medie de 59.000 de privitori, conform Pagina de Media.

Late night show-ul „Vulturii de noapte” a intrat în grila Kanal D în toamna anului trecut. Difuzată inițial vinerea, emisiunea a fost mutată duminica.

Ce pensie alimentară plăteşte Victor Slav pentru fetiţa lui şi a Biancăi Drăguşanu. Nu te aşteptai la suma asta!

Reprezentanții postului de televiziune i-a înlocuit pe cei trei „vulturi de noapte” cu Jorge, care va modera o altă emisiune, „Super Potriveala”. Show-ul intră pe post din această duminică, începând cu ora 23:00.