Veste TRAGICĂ pentru Anastacia: A fost diagnosticată din nou cu cancer mamar

Cântăreaţa americană Anastacia şi-a anulat turneul european pe care ar fi trebuit să îl susţină în această primăvară, după ce a fost diagnosticată din nou cu cancer mamar.

28 feb. 2013, 12:12
Veste TRAGICĂ pentru Anastacia: A fost diagnosticată din nou cu cancer mamar

Artista americană urma să deschidă acest turneu cu un concert la Londra, pe 6 aprilie, însă a fost nevoită îşi anuleze toate reprezentanţiile din segmentul european, pentru a putea să îşi concentreze întreaga energie în lupta pe care o va duce pentru a doua oară cu această maladie mortală, informează contactmusic.com.

Pe contul de Facebook al cântăreţei a fost postat următorul mesaj: „Din păcate, Anastacia a fost diagnosticată cu cancer mamar pentru a doua oară, după ce a reuşit să supravieţuiască în 2003 luptei cu această boală. Din acest motiv, a fost nevoită să îşi anuleze toate concertele, turneele şi deplasările”.

Atunci când a fost diagnosticată prima dată cu cancer, Anastacia a apelat la o intervenţie chirurgicală şi la şedinţe de radioterapie, care s-au dovedit eficiente, potrivit Mediafax.

Citeşte şi Una dintre cele mai frumoase femei din lume a MURIT de cancer la doar 29 de ani

Anastacia Lyn Newkirk, născută pe 17 septembrie 1968, la Chicago, este o cântăreaţă americană de muzică pop-soul cu influenţe rock, renumită pentru vocea ei puternică. Albumul ei de debut, „Not that kind”, care include piesa „I’m outta love”, a avut un succes imens, ocupând primul loc în topurile muzicale din opt ţări din Europa, Asia şi Oceania. Următoarele două albume au avut şi ele succes, consolidându-i statutul de vedetă. În total, discurile sale s-au vândut în peste 20 de milioane de copii.

Citeşte şi Sharon Osbourne: „Mi-am extirpat ambii sâni”