Cornel Galeş, fostul soţ al Ilenei Ciuculete, a murit în accident de maşină în Spania

Veste cutremurătoare despre fostul soţ al Ilenei Ciuculete. Cornel Galeș ar fi murit în accident de mașină în Spania, potrivit unor informaţii oferite de apropiaţi. Informaţia nu este confirmată în prezent de familie.

01 dec. 2019, 14:05
Cornel Galeş, fostul soţ al Ilenei Ciuculete, a murit în accident de maşină în Spania

Cornel Galeş a murit. Viviana, femeia alături de care Cornel Galeș și-a petrecut ultimii ani din viață, a confirmat vestea că fostul soț al regretatei artiste de muzică populară Ileana Ciuculete s-a stins din viață în urma unui accident de circulație petrecut în Spania.

„Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeul să îl odihnească.”, a declarat Viviana Mantoiu, potrivit wowbiz.ro.

Știrea că fostul soț al Ilenei Ciuculete s-a stins din viață, la doar 60 de ani, a luat pe toată lumea prin surprindere. Cornel Galeş era plecat de peste un an de zile în Spania, acolo unde a vrut să înceapă o viață nouă, sătul de scandalurile cu fiii fostei soții. Contactată de repoterii Spynews.ro, nașa de cununie a lui Cornel Galeș a declarat că a fost sunată de către un român din Spania care i-a spus că Galeș a murit. Inițial, Doina Belu a crezut că este vorba despre o farsă, însă vestea a fost confirmată și de Viviana Mantoiu, iubita și șefa lui Cornel Galeș.