Veste tristă despre Michael Schumacher: „Lumea asistă la îndelungul adio”

Michael Schumacher rămâne în stare gravă. Relatările recente referitoare la îmbunătăţirea stării de sănătate a septuplului campion mondial în Formula 1 conţin o mare doză de neadevăr, susţine un doctor care a lucrat în Marele Circ.

03 nov. 2014, 11:59
Veste tristă despre Michael Schumacher: „Lumea asistă la îndelungul adio”

Soţia Corinna, fiul Mick şi managerul Sabine sunt cele trei persoane din anturajul lui Michael Schumacher care au declarat în ultima vreme că fostul pilot a făcut progrese mici, mici de tot, dar continue, în procesul de recuperare după accidentarea la cap suferită pe 29 decembrie 2013. Optimismul lor este combătut de doctorul Gary Hartstein, care a lucrat în Formula 1 şi care este în prezent profesor la spitalul universitar din Liège (Belgia).

Suma colosală cheltuită pentru recuperarea lui MICHAEL SCHUMACHER

La doar cîteva zile după ce medicul Jean-Francois Payen, cel care se ocupă de recuperarea lui Michael Schumacher, susținea că starea de sănătate a lui fostului pilot de F1 merge într-o direcție bună, jurnaliștii britanici au intrat în posesia unor informații care contrazic spusele doctorului.

”Michael Schumacher își mișcă cu greu ochii și răspunde la întrebări doar prin mișcările capului, acesta neputînd vorbi. Mai mult decît atît, fostul pilot german este înconjurat de aparate care îl ajută să se hrănească și să respire. De asemenea, în fiecare zi, este masat ore în șir pentru stimularea musculaturii”, scriu jurnaliștii britanici.

Pesimismul ziariștilor din Marea Britanie este împărțit și de Gary Hartstein, fost medic al Formulei 1: ”Sincer, mă îndoiesc că Schumacher nu mai este în comă. Iar speranța de viață a unui pacient aflat în această stare și care nu face progrese din punct de vedere neurologic se măsoară în luni sau în cîțiva ani. Din păcate, cred că lumea asistă la îndelungul adio al lui Michael”, a mai declarat Gary Hartstein.

O nouă DRAMĂ în familia Schumacher. „Este la spital”