Veste tristă în lumea filmului. Peter Crombie, cunoscut pentru rolul lui Joe Davola din „Seinfeld”, a murit la 71 de ani

Actorul Peter Crombie, care a devenit cunoscut datorită rolului lui Joe Davola din serialul „Seinfeld”, s-a stins din viață la 71 de ani, după o luptă cu boala.

16 ian. 2024, 22:24
Veste tristă în lumea filmului. Peter Crombie, cunoscut pentru rolul lui Joe Davola din „Seinfeld”, a murit la 71 de ani

Peter Crombie a murit la 71 de ani. E cunoscut drept „nebunul” Joe Davola din „Seinfeld”. Serialul s-a derulat la NBC din 1989 până în 1998.

Vestea a fost dată de Nadine Kijner, fosta lui soție, care a descris „șocul și tristețea extremă” de a-l pierde pe Peter Crombie.

Citește și CTP, despre protestul fermierilor și transportatorilor și legătura cu Șoșoacă și Simion: „De modul în care se vor desfășura și vor fi tratate aceste mișcări sociale depinde rezultatul tuturor rândurilor de alegeri care ne așteaptă”

Peter B. Crombie s-a născut în data de 26 iunie 1952 și a murit în data de 10 ianuarie 2024. A fost un actor american de film și televiziune, cunoscut pentru rolul lui Crazy Joe Davola din „Seinfeld”. A apărut în filme celebre, precum „Născut pe 4 iulie”, „Născuți asasini” și „Seven”. Cel mai cunoscut rol al său a fost „Crazy” Joe Davola, numele fiind utilizat cu acordul directorului Fox TV, Joe „Lennard” Davola.

De asemenea, Peter Crombie a jucat în seriale precum „Star Trek: Deep Space Nine”, „Walker, polițist texan” și „NYPD Blue – Viață de polițist”. Crombie a scris și scenariul pentru scurtmetrajul Threshold (2006).

Un prieten apropiat al regretatului star, Bill Stetz, a mai spus că Peter era „un prieten blând și loial, cu vorbe bune și o muncă expresivă ca actor și scriitor.”

Citește și Anunţ oficial de la MApN. Mobilizare în şase judeţe din România, angajatorii au obligaţia de a asigura prezenţa rezerviştilor!