Veste uriaşă anunţată de Christian Karembeu. Tragerea la sorţi pentru EURO 2020 va avea loc la Bucureşti

Christian Karembeu, ambasador al EURO 2020 şi prezent la București pentru a prezenta trofeul, a dat o veste uriașă României: tragerea la sorți a grupelor EURO 2020 va avea loc la București, pe 30 noiembrie 2019.

15 mart. 2019, 09:36
Veste uriaşă anunţată de Christian Karembeu. Tragerea la sorţi pentru EURO 2020 va avea loc la Bucureşti

Tragerea la sorți va avea loc la Romexpo. La București vor avea loc patru meciuri la EURO 2020: trei în grupe și unul în optimile de finală.

EURO 2020. Trofeul Henri Delaunay va fi expus vineri la Bucureşti. Unde îl poţi vedea

„Mă bucur să revin la București. Mă bucur să văd chipuri pe care le-am văzut pe teren, în birouri, dar și la Jocurile Olimpice. Mă bucur să fiu pe un stadion așa frumos. România merită să fie parte din echipa care organizează EURO 2020. România a dat o mulțime de talente care joacă la cluburi mari și care au adus multă bucurie poporului român. Sunt aici ca să prezint trofeul și să anunț că pe acest stadion se vor juca patru meciuri. Sunt aici ca să văd aduc o veste foarte bună, pe care vă rog să o rețineți. Pe 30 noiembrie 2019, București va organiza evenimentul de tragere la sorți EURO 2020. Vă felicit încă de pe acum și vă doresc mult succes”, a declarat Christian Karembeu.