Veste URIAŞĂ despre SIMONA HALEP. O mare campioană tocmai a făcut ANUNŢUL

Chris Evert (63 de ani), fosta mare campioană, a declarat că Simona Halep (1 WTA, 27 de ani) va mai câştiga cel puţin un turneu de Grand Slam. 

19 dec. 2018, 06:04
Veste URIAŞĂ despre SIMONA HALEP. O mare campioană tocmai a făcut ANUNŢUL

Legendara jucătoare de tenis, cu 18 titluri de Mare Şlem în carieră, a analizat colaborarea dintre Simona Halep şi antrenorul australian Darren Cahill, care s-a încheiat în finalul acestui an.

Smiley, surprins în ipostaze tandre cu Simona Halep: „Aprinde scânteia!” FOTO

„Darren a fost antrenorul perfect pentru Simona, a produs declicul jucătoarei în momentul în care a părăsit-o, după Miami 2017. Practic a forţat-o, în acel moment, să se analizeze cu mare atenţie, să-şi facă autocritica şi să ia unele decizii împotriva firii ei. Şi întotdeauna când trebuie să schimbi ceva la tine, este dificil. Iată însă, Simona a reuşit şi imediat după acel episod, a arătat că s-a schimbat. De atunci, limbajul trupului lui Halep s-a schimbat pe teren, tot ce era negativ s-a trasformat din acel moment la Simona”, a declarat Chris Evert pentru Fanatik.

Chris Evert a analizat şi oportunitatea ca Simona Halep să obţină încă un titlu de Mare Şlem: „Are toate şansele. Este numărul 1 mondial, s-a obişnuit cu poziţia asta, nu mai are presiunea câştigării primului ei Mare Şlem. Nu ştiu câte, dar cel puţin unul îl va mai câştiga. Simona Halep e excelentă pe hard. Cred că Australian Open”.