Veste uriaşă pentru milioane de români: revine o televiziune legendară. A făcut istorie în anii 2000

Atomic TV, primul post muzical din România, se relansează pentru a încuraja artiștii din țară, după o investiție de un sfert de milion de euro!

28 sept. 2021, 19:49
Veste uriaşă pentru milioane de români: revine o televiziune legendară. A făcut istorie în anii 2000

Veste uriaşă pentru milioane de români: revine o televiziune legendară. Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat o licență audiovizuală care va avea denumirea Atomic. În noul proiect se află Nicolae Șerbu, omul care s-a ocupat și în trecut de Atomic TV, scrie Pagina de Media.

Veste uriaşă pentru milioane de români: revine o televiziune legendară

Postul va emite SD și HD, iar Nicolae Șerbu a anunțat o investiție de un sfert de milion de euro, marea parte fiind investită în programe, iar restul în echipamente. „Restul cabliştilor ne-au asigurat că dacă vom avea programe competitive vom fi difuzaţi cu siguranţă”, a spus Nicolae Şerbu. „Lucrez la dosarul pentru autorizarea studiourilor, pe care urmează să-l depun la CNA. Ne dorim să intrăm pe TV cât mai repede. Înainte de TV vom începe emisia online, unde vom fi şi 4K”, a mai declarat Nicolae Şerbu.

Atomic TV a fost lansat în 1999 de către o companie din SUA. A fost prima televiziune care a lansat artiști români, iar multe hituri s-au auzit în premiera la acest post TV. „Societatea respectivă a intrat în faliment, în 2003. Marca a fost scoasă la licitaţie, iar eu care aveam intenţia să fac un canal am participat la licitaţie şi am adjudecat-o. La bază stând neînţelegeri între partenerii care gestionam Atomic am decis să întrerupem o perioadă emisia”, a declarat Nicolae Şerbu.